Rent an office space

View and compare office spaces in the Netherlands, Belgium, Germany, Austria, Switzerland, Spain and France

SKEPP has the most current offers in office spaces. Because of the large amount of spaces available there is a suitable office space for every type of company located anywhere.

Rent out office spaces

We rent out your office spaces and unburden you during this process

Officelisting

officelisting

You can upload your offices for free, we will start looking for a suitable tenant right away

Officemanager

officemanager

We unburden your contract and invoice management, you can see a clear overview with all the details using our online administration tool

With Officelisting you can rent out your vacant office spaces. Placing these offers. including photography is totally free and we work on a no cure, no pay system. With Officemanager we unburden you of all financially administrative work. Upload your offers, just like 800 other landlords on SKEPP!

Design your office space interior

With Officeplanner you rent the furniture for your office design and it’s completely flexible

Officeplanner

Rent flexible office furniture with Officeplanner. An ergonomic, durable and hip furnishing package. SKEPP transports and assembles so you have your office design ready to go at your location within 1 week.

Tips, office trends and unique discount offers

Take advantage of our informative blogs and benefit of discounts on office spaces

Satisfied tenants

These tenants found their ideal office space with SKEPP

Goede ervaring met SKEPP. Uitstekende, vlotte service. Website ook erg gebruiksvriendelijk.

R. ter Steeg

TOP! Binnen een week een kantoor gevonden en begonnen! Top service, top bedrijf.

Isaak Sanchez Pranoto - CRIMEDIA

Vlot, snel en vriendelijk. Ze luisterden echt naar mijn wensen en dankzij de goede suggesties hebben we nu een heel fijn en mooi kantoor gevonden, binnen budget! Kim, ontzettend bedankt voor je snelle handelen en het prettige contact.

Process Communication Nederland

Het contact verliep snel en prettig, heb een aantal goede opties qua kantoorruimten gekregen en met succes!

Jouke Letteboer

Binnen no-time een mooi kantoor gevonden voor een keurige prijs. Contact met zowel SKEPP als de verhuurder van het pand verliep vlekkeloos.

Develeopards

Ik kreeg erg snel een antwoord op mijn vraag voor een kantoorpand! Er werden ook betere alternatieven geboden zodat er voldoende vergelijkingsmateriaal was.

Natasja

Zeer klantvriendelijk. Vragen goed naar waar je opzoek bent en kreeg zeer snel een selectie met voor mij passende locaties. Ook de verdere afhandeling steeds correct en snel.

Finzie Rotterdam Centrum

Wij zijn bijzonder tevreden over de klantgerichtheid en opvolging van onze vraagstelling.Op zeer korte termijn kregen wij een overzicht van kantoorruimte die paste bij onze vraagstelling.

Houtmarkt Deventer bv

Super goed, Mathios contacteerde mij regelmatig om te kijken hoe het ging, en tips te geven voor mijn wensen.

Adtraction

Correct, snelle reactie, twee keer vraag uitgezet en 2 keer het juiste pand gevonden. Werkt makkelijk op afstand.

4People

Aardige mensen, ze helpen je snel en denken mee aan een oplossing. Ik heb een kantoor binnen enkele dagen gevonden.

Jimmy

Ik ben goed geholpen. Er werd snel gehandeld en ik kon binnen 2 weken beginnen op mijn nieuwe plek!

OperatorDesign

Frequently asked questions

Do these options contain your questions about SKEPP or renting (out) an office space?

 • Kantoorruimte huren
  • Wat is het verschil tussen een kantoorkamer en een kantoorruimte?
   • Een kantoorkamer is een eigen afgesloten kantoorruimte en wordt ook vaak kantoorunit genoemd. Kantoorkamers worden in diverse formaten aangeboden, oplopend tot 100 m2.

    Kantoorkamers worden zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd opgeleverd.

    Een kantoorruimte op maat is daarentegen een grote ruimte van >100 m2. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een eigen vergaderkamer en een pantry.

  • Wat is het verschil tussen een werkplek en een flexwerkplek?
   • Een werkplek is iets anders dan een flexwerkplek. Het verschil zit in de beschikbaarheid en dus niet in de werkomgeving.

    Bij een werkplek heb je een vaste, eigen plek in een open kantoorruimte. Je beschikt dus over een eigen bureau waar je jouw spullen ook kunt achterlaten.

    Bij een flexwerkplek heb je geen vaste, eigen plek maar huur je een membership. Dit geeft je het recht om onbeperkt gebruik te mogen maken van plekken in de open kantoorruimte die beschikbaar zijn. Als alles bezet is, dan heb je simpelweg pech en heb je geen plek.

    Een flexwerkplek is goedkoper dan een werkplek, omdat je geen zekerheid hebt dat je er gebruik van kunt maken.

  • Kan ik bij SKEPP ook vergaderruimten huren?
   • Nee, SKEPP helpt alleen bij het huren en verhuren van (flex)werkplekken, virtuele kantoren, kantoorkamers en kantoorruimten.

 • Hoe werkt SKEPP?
  • Wat is het verdienmodel van SKEPP?
   • SKEPP is volledig gratis voor ondernemers die een kantoorruimte of werkplek zoeken. Ook is het niet duurder om via SKEPP een kantoorruimte of werkplek te huren.

    SKEPP verdient haar geld door een commissie te vragen over de huurprijs. Voor werkplekken bedraagt deze commissie 15% over de maandelijkse huur gedurende de gehele contractperiode. Voor kantoorkamers en kantoorruimten daarentegen bedraagt deze commissie 10% over de eerste jaar huur.

    SKEPP heeft met verhuurders de afspraak dat de huurprijs nooit hoger mag zijn voor huurders die via SKEPP komen. De verhuurder is de klant van SKEPP, en ondernemers kunnen SKEPP gebruiken als betrouwbaar platform voor het vinden van de perfecte kantoorruimte of werkplek.

  • Met wie wordt uiteindelijk de huurovereenkomst gesloten?
   • De huurovereenkomst wordt uiteindelijk gesloten met de verhuurder van het kantoorpand. Via SKEPP word je in contact gebracht met de verhuurder van het kantoorpand door middel van een afspraak of een bezichtiging.

 • SKEPP service
  • Wat vinden bestaande huurders en verhuurders van onze service?
   • Voor een continue verbetering van onze dienstverlening vragen wij huurders en verhuurders regelmatig om feedback over onze werkwijze.

    Dit doen wij in samenwerking met de Feedback Company. Wij worden beoordeeld met maar liefst een 9.2! Hier zijn we erg trots op. Lees het zelf op: feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/skepp

  • Hoe en wanneer is SKEPP bereikbaar?
   • Onze vastgoedconsultants zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 op het nummer 085-8770519. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of een appje te sturen naar 0620867957.

    Daarnaast zijn we nog bereikbaar op onze social media kanalen en via de chatbot die te vinden is op de homepage van SKEPP.

Office as a Service

Rent (out) or interior design an office space where SKEPP unburdens both tenant and landlord

Looking for an office space? You can find it with this free comparison website and with the help of our real estate consultants. Looking to rent out and office space? We upload your offices for free and find suitable tenants for you.

I’m glad to help without any obligation! Pim

PimReal estate agent

Call
 • Without any obligation
 • Answers within 1 hour
 • Customer rating 9.2/10
 • Up-to-date availability
 • No cure, no pay
 • SKEPP takes care of everything