Blogserie: vergelijking kantoorpanden (5) - Arnhem

  • Door Laure Strikker
  • vrijdag 13 maart 2020

In de blogserie worden steeds een viertal kantoorpanden in een bepaalde stad vergeleken op vier aspecten, namelijk: uitstraling, ligging, services en prijs. Ieder aspect krijgt een cijfer, zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden van de kantoorpanden. In de eerste vier edities van deze serie was het de beurt aan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In deel 5 is het de beurt aan Arnhem.


Jansbuitensingel - Arnhem

Dit prachtige kantoorgebouw uit het jaar 1989 ligt aan de rand van het centrum van Arnhem. Dit kantoorpand biedt zowel werkplekken als kantoorruimten te huur aan. De werkruimten zijn verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping. Je kunt je direct op je eigen werkzaamheden richten want de kantoorruimtes zijn volledig ingericht.  

JansbuitensingelFrisse kantoorruimte aan de Jansbuitensingel!

Uitstraling - Cijfer: 9 

De uitstraling van dit moderne kantoorpand is uitstekend. De buitenkant van het gebouw is hoogwaardig afgewerkt, maar de binnenzijde trekt pas echt de aandacht. De inrichting is bijzonder. Overal vind je lounges en zitjes: plekken waar je met collega's kunt bijpraten. Het design is modern en gericht op ontmoeten. Dit kantoorpand voelt aan als thuis.

Ligging - Cijfer: 8 

Reis je graag met het openbaar vervoer richting jouw kantoor? Dan is deze locatie zeer gunstig. Treinstation Arnhem en treinstation Arnhem Velperpoort liggen op een kleine 10 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er busstations nabij. Dit kantoor ligt aan de rand van Arnhem Centrum en wordt daardoor omringd door voorzieningen, zoals horecagelegenheden, winkels en restaurants.

Services - Cijfer: 9 

Jouw core business, daar richt jij je op binnen de muren van dit kantoorgebouw. De receptionisten ondersteunen je door secretariële diensten op te pakken. Bovendien kun je gebruik maken van de catering. De aanwezige kantoor butler zorgt dat het serviceniveau gelijkwaardig is aan dat van een gerenommeerd hotel!

Prijs - Cijfer: 8,5 

Een flexplek huur je al voor €99,- per maand, een eigen werkplek is te huur voor €249,- per maand. Op zoek naar een kantoorkamer? Te huur voor 4 personen vanaf €749,- per maand. Vergeet niet dat je ook gebruik kunt maken van de services, wanneer je hier een kantoorruimte gaat huren!


Neem een kijkje aan de Jansbuitensingel 30!

Meander - Arnhem

Is het voor jou lastig om een geschikt kantoorpand in Arnhem te vinden? Bekijk dan dit kantoor aan de Meander eens! Er worden prachtige flexplekken en kantoorruimtes te huur aangeboden. Het kantoorpand stamt uit 2002 en heeft een totale oppervlakte van 3814 m2. Het kantoorpand ligt in de gezellige buurt IJsseloord. Deze buurt beschikt over vele leuke restaurants zoals Grand Café Facility Point.

Meander3Vrolijke kantoorruimte aan de Meander 251!

Uitstraling - Cijfer: 8 

Representatief van de buitenzijde, modern van de binnenzijde. Zo kan het kantoorpand aan de Meander omschreven worden. Deze uitstraling zie je bijvoorbeeld terug in het bedrijfsrestaurant en de vergaderruimten. Om de uitstraling hoef je het sowieso niet te laten om hier te huren!

Ligging - Cijfer: 6,5 

Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein IJsseloord II, nabij de kruising van de autosnelwegen A12 (richting Ede en Zevenaar) en A348. Met de lijnbus is het mogelijk om binnen een kwartier naar treinstation Arnhem Presikhaaf te reizen. De toegankelijkheid per auto is uitstekend!

Services - Cijfer: 7,5 

Zoals net al genoemd: voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en vergaderruimte zijn aanwezig. Verder beschikt dit kantoorgebouw over onder andere een fitnessruimte, receptie en parkeerruimte. We kunnen dus wel concluderen dat dit kantoorgebouw over een hoog servicelevel beschikt!

Prijs - Cijfer: 8 

Huren kost geld, toch is huren binnen de muren van dit kantoorgebouw niet duur te noemen. Een werkplek huur je al voor €125,- per maand, terwijl een kantoorunit slechts vanaf €430,- per maand te huur is. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf €150,- per m2 per jaar.

 
Check hier de beschikbare kantoorruimten aan de Meander 251!

Nieuwe Stationsstraat - Arnhem

Eenvoudig en flexibel kantoorruimte huren? Binnen het kantoorpand ‘Arnhem Park Tower’ is dit mogelijk. Je hebt de keuze uit een werkplek, kantoorkamer vanaf 7 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Voor elke ondernemer is hier een passende kantoorruimte te huur! 

Nieuwe StationsstraatDe kleurrijke entree aan de Nieuwe Stationsstraat 20!

Uitstraling - Cijfer: 8,5 

Ben je in de nabijheid van NS-station Arnhem, dan kun je niet om dit kantoorgebouw heen. Dit hoge pand straalt professionaliteit uit en dit komt nog meer tot uiting als je binnenkomt. Modern en representatief zijn woorden die van toepassing zijn op het design. De kleuren grijs, wit en zwart stralen professionaliteit uit. Door het gebruik van een aantal felle kleuren zoals roze, krijgt het interieur een vrolijke boost. Erg gaaf!

Ligging - Cijfer: 7,5 

Arnhem Centraal Station om de hoek, dat zegt genoeg over de uitstekende ligging van dit kantoorgebouw. Voor reizigers met het openbaar vervoer is dit een enorm pluspunt. Snelwegen in de nabijheid zijn ook redelijk snel te bereiken. Kortom, het kantoorpand is zeer toegankelijk!

Services - Cijfer: 8

Receptionisten zijn aanwezig om je te ondersteunen waar nodig. Verder is er vergaderruimte, catering, een bedrijfsrestaurant voor een lekker hapje of drankje en high-speed internet in dit kantoorpand. Dit zijn allemaal bijkomende luxe, naast het gemak van een eigen kantoorruimte in Arnhem! 

Prijs - Cijfer: 7,5

Gezien de ligging, het serviceniveau en de moderne staat van het kantoorgebouw kan gesteld worden dat de huurprijzen niet hoog zijn. Een werkplek is te huur voor €229,- per maand. Liever een kantoorkamer? Ook dit is mogelijk aan de Nieuwe Stationsstraat. Een kantoorkamer huur je namelijk al vanaf €460,- per maand!


Klik hier voor meer informatie over de Nieuwe Stationsstraat 20!
 

Vlamoven - Arnhem

Een flexibele kantoorruimte huren in Arnhem-Oost? Dan is dit kantoorpand aan de Vlamoven 34 wat je zoekt! Het pand heeft een uitstekende ligging en is van alle gemakken voorzien. Een lunchroom, prachtige vergaderruimtes en nog veel meer. Nieuwsgierig naar wat dit pand allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

VlamovenGezellige ruimte binnen het kantoorpand aan de Vlamoven 34!

Uitstraling - Cijfer: 8

De buitenzijde van het kantoorpand in Arnhem Oost ziet er netjes en representatief uit. De binnenzijde ziet er fris uit, met name door de lichtinval en het gebruik van vrolijke kleuren. Oranje, groen, wit en houtstructuren is waar veel gebruik van is gemaakt in dit kantoorpand. De kantoorruimten zijn modern ingericht. Een leuke plek om te werken!

Ligging - Cijfer: 7

De bereikbaarheid is uitstekend, gezien de ligging nabij uitvalswegen en de snelweg A12. Treinstation Arnhem Presikhaaf is met de bus in ruim tien minuten bereikbaar. Verder bevinden zich andere bedrijven in de directe omgeving. Daardoor kenmerkt het gebied zich door professionaliteit.

Services - Cijfer: 8 

Printen? Print- en kopieerfaciliteiten zijn aanwezig. Koffie? Bezoek de koffiecorner. Kom je met de auto? Voldoende parkeerruimte. Lunch? Word voor je geregeld. Daarnaast kun je gebruik maken van een pantry. Bovendien is er WiFi, een receptie en vergaderruimtes. Over services niet te klagen dus!

Prijs - Cijfer: 7,5 

Er zijn in dit kantoorpand al kantoorkamers te huur van 19 m2. De kosten van deze kaantoorkamer bedragen €400,- per maand. Er zijn ook verschillende ruimten van 28 m2 en 38 m2 beschikbaar. Kantoorruimte op maat huren? Ook dit is mogelijk. Van 50 m2 tot 400 m2 huur jij je eigen kantoorruimte op  maat. 


Bekijk hier het kantoorpand aan de Vlamhoven 34!

Naar welk kantoorpand in Arnhem gaat jouw voorkeur uit? 

Iedere ondernemer heeft andere wensen en stelt andere eisen aan een nieuwe kantoorlocatie. De één vindt aanvullende services erg belangrijk, de ander hecht meer waarde aan de bereikbaarheid van het kantoorgebouw. Hierboven hebben we een inzicht gegeven van een aantal mogelijkheden. Zit hier jouw droomkantoor tussen?

Wil jij nou een kantoorruimte huren in Arnhem?

Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van dit blog? Of wil je gewoon meer informatie over het huren van een kantoorruimte in Arnhem of een andere mooie stad. Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag om gratis en vrijblijvend advies. Samen met jou gaan wij op zoek naar het perfecte kantoorpand in Arnhem voor jouw onderneming.

 
Neem contact op!

In de volgende editie van deze blogserie worden kantoorpanden in Eindhoven vergeleken

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure