Amsterdam Sloterdijk, Arlandaweg 92

  • Schreibtisch

  • Internet

  • Kaffee/Tee

  • Treffpunkt

  • Einschreiben Handelsregister

  • Postadresse

  • Küche

  • Parken

  • Ausdrucken

Kantoorruimte huren aan de Arlandaweg in Amsterdam(Sloterdijk)

Aan de Arlandaweg in Amsterdam huur je kantoren met aantrekkelijke prijzen en voorwaarden. In de wijk Westpoort staat dit eigentijdse kantoorgebouw waar diverse kantoorruimtes beschikbaar zijn. Dit kantoorpand heeft een gebruiksoppervlakte van 2745 m2 en is recentelijk volledig gerenoveerd. Het kantoorpand staat net buiten de A10 en wordt omringd met vele restaurantjes, koffiebarretjes en supermarkten. Binnen 300 meter lopen vind je bijvoorbeeld een Spar en een Grand Café. Een prettige locatie om kantoorruimte te huren.

Huurprijzen

Aan de Arlandaweg in Amsterdam huur je kantoorruimtes tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo huur je al een kantoorkamer van 70 m2 voor maar €1450,- per maand, inclusief servicekosten. Een prikkie voor deze toplocatie in Amsterdam! Toch liever wat meer ruimte? Ook zijn er grote kantoorruimten te huur voor maar liefst 30 tot 40 personen (400 m2). Voor deze ruimte betaal je maandelijks €5750,-. Voor ieder soort onderneming zal er een geschikte ruimte aanwezig zijn die desgewenst voorzien is van de meest moderne meubels. Voor jouw gemak zijn bij alle huurprijzen de servicekosten inbegrepen.

24/7 toegang, airco, glasvezel en vergaderruimten

Dit kantoorpand aan de Arlandaweg in Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor de groei van jouw bedrijf. Je huurt hier kantoorruimten met een hoog servicelevel, zo kun jij je volledig richten op je bedrijf. Denk hierbij aan de nieuwste meubels, koffie en thee, glasvezelinternet en VoIP-telefonie. Je huurt in dit pand tegen een all-inprijs, hierdoor zijn er geen onverwachte kosten voor de aanvullende services. Als je besluit om hier een kantoorruimte te huren heb je 24/7 toegang tot je kantoorruimte, mag je gratis gebruik maken van de vergaderruimte en kan je zelfs een eigen parkeerplek huren op de afgesloten parkeerplaats naast het kantoorpand. Hier kun je tevens je electrische auto opladen. De kantoorruimten worden gestoffeerd verhuurd, maar je kunt er in overleg met de verhuurder ook voor kiezen om de kantoorkamers gemeubileerd te huren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt op steenworp afstand (3 minuten lopen) van het NS-station Amsterdam Sloterijk en ring A10. Van hieruit vertrekken diverse trammen, metro's, treinen en bussen. Het kantoorpand heeft een eigen beveiligd parkeerterrein waar jij en je gasten veilig kunnen parkeren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arlandaweg?

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan de Arlandaweg in Amsterdam? Zie jij jezelf al werken op deze toplocatie? Kom dan snel langs en kijk of er een leuke kantoorruimte voor jou tussen zit. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen.

Arlandaweg 92 Arlandaweg 92 Amsterdam Sloterdijk Topadresse!

3D Viewer Arlandaweg

4 Bewertungen Arlandaweg

Ruime ruimtes met een rustige uitstraling.

Er hangt hier een rustige sfeer wat zorgt voor een fijne werkomgeving. Ik voel me hier erg op m'n gemak.

Het is een fijne plek en er is ook voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Fijn dat er zoveel services bij zit

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Vielen Dank für deine Beurteilung!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!