Kantoorruimte huren? Bij SKEPP profiteer je van unieke kortingen

  • Door Lauren Brunnikhuis
  • woensdag 14 maart 2018

Geschikte kantoorruimte gevonden, maar vormt de huurprijs een obstakel? Erg vervelend, maar het hoeft niet altijd een hindernis te zijn die de huur in de weg staat. SKEPP geeft vaak unieke huurkortingen weg in samenwerking met verhuurders van kantoorruimte. De acties bestaan uit een percentage aan korting op de huurprijs, huurvrije eerste maand of gratis gebruik van voorzieningen als parkeren of vergaderen.


Van kantoren in Amsterdam tot Utrecht: kantooraanbiedingen voor ieder type bedrijf

De actie voor kantoorruimte Utrecht is net verlopen, bij SKEPP kregen potentiële huurders de kans om te profiteren van maar liefst 50% korting op de huurprijs. Een prachtaanbieding die perfect aansloot op bedrijven met een grote omvang, die een kantoorruimte tot 150 m2 zochten in Utrecht of omgeving.

In het verleden gaven we ook een huurvrije maand weg in bijvoorbeeld Rotterdam Centrum, de Herengracht in Amsterdam en Eindhoven De Hurk. Dit gold ook voor het huren van een werkplek, waaruit mede blijkt dat de unieke acties voor bedrijven van iedere omvang interessant kunnen zijn.

Kantoorruimte huren bij SKEPPProfiteer van fikse kortingen op kantoorruimten bij SKEPP.

Ook profiteren van huurkortingen in andere steden?

Natuurlijk wil niet ieder bedrijf in de grote stad huren, er is ook markt voor steden door heel Nederland. De Randstad en in het bijzonder Amsterdam wordt gezien als het centrum voor kantorenland Nederland, maar ook in pak ‘m beet Schiphol, Haarlem of Helmond zijn bedrijven op zoek naar een kantoorruimte die aansluit bij de wensen en eisen van het bedrijf. Ook in deze steden biedt SKEPP regelmatig een prachtige huurkorting aan.

In Schiphol profiteerden huurders van een prijsvermindering tot wel enkele honderden euro’s, in Haarlem liep een actie van 25% korting op de huurprijs en in Helmond werden huurvrije maanden aangeboden.

Ontvangstruimte in het kantoorgebouwEen representatieve entree in het kantoorgebouw aan de Weena in Rotterdam.

Van deze acties profiteerden huurders van kantoorruimte bij SKEPP

Een greep uit de lijst met andere populaire kantoorlocaties. In de lijst hieronder zie je overzichtelijk welke acties het meest recent liepen bij SKEPP.

  • 50% korting op de huurprijs voor kantoorruimte vanaf 54 m2 in Utrecht Zuid;
  • Huurvrije maand voor een kantoorruimte of (flex)werkplek vanaf 12 m2 aan de Schiedamse Vest in Rotterdam;
  • Liefst 25% korting op de huurprijs van kantoorruimten met diverse metrages in Haarlem;
  • 1 huurvrije maand bij het huren van een kantoorruimte of (flex)werkplek in Amersfoort.
VergaderruimteIn dit strakke kantoorpand aan de Schiedamse Vest in Rotterdam profiteerden huurders van flinke kortingen.

SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte

Wij helpen je ook graag verder buiten deze rubriek om in de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte. Door goede afspraken te maken met de verhuurders, helpen wij jou gratis en geheel vrijblijvend verder. Al jouw wensen zullen we bespreken, denk bijvoorbeeld aan de juiste huurtermijn, behoefte aan vergaderruimten en de grote van het kantoorpand. Hierdoor ontstaat er een duidelijk kantorenprofiel en daar gaan wij mee aan de slag.

Wil jij daarnaast profiteren van bovenstaande acties? Wees dan scherp, houd SKEPP in de gaten en profiteer, net als vele anderen, binnenkort van een huurkorting. Een aantrekkelijke actie kan het verschil maken of een geschikte kantoorruimte net wel of niet binnen het budget voor kantoorruimte valt. Let op: in de laatste week van maart is een nieuwe actie op komst. Een geschikte kantoorruimte huren en ook nog eens profiteren van een korting, wie wil dat nu niet?

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure