Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

  • Door Madée Reinerink
  • dinsdag 1 oktober 2019

Het Nederlandse Uber Eats was voor de uitbreiding naar Enschede op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte in deze stad. Uber kon met behulp van SKEPP een kantoor huren voorzien van Officeplanner kantoormeubilair. Jet den Tex, Greenlight Coördinator Uber Benelux, vertelt namens Uber Eats wat de voordelen zijn van een flexibele gemeubileerde kantoorruimte voor een bedrijf. Ben je zelf ook op zoek naar een kantoor te huur met kantoorinrichting? Doe vooral je voordeel met de tips van Den Tex. 


Het bedrijf Uber Eats is een online bestel- en bezorg platform voor maaltijden. Klanten kunnen eten bestellen van aangesloten restaurants en vervolgens hun bestelling live volgen. De koeriers zorgen dat de maaltijd wordt bezorgd aan het juiste adres. Iedereen boven de 18 kan zich aanmelden als koerier mits ze in het bezit zijn van de juiste documenten. 

 “Om meubilair aan te schaffen voor 6 tot 8 weken leek me overdreven. Gelukkig bood SKEPP de mogelijkheid om meubilair te huren met Officeplanner."

“De koeriers van Uber Eats komen voor de lancering langs op kantoor en worden na controle van alle documenten daar geactiveerd” Jet den Tex is Greenlight Coördinator van Uber in de Benelux. “Zelf werk ik voor de support-organisatie van Uber, waarmee ik onder andere verantwoordelijk ben voor het opzetten van tijdelijke locaties in steden waar Uber Eats gelanceerd gaat worden”, zegt Den Tex.

 

In de steden waar wij lanceren zitten we 6 tot 8 weken5. Hierdoor is een flexibele kantoorruimte voor ons heel belangrijk.

Waarom Uber Eats met SKEPP een geschikt kantoor kan huren 

In de steden waar Uber Eats gelanceerd wordt zit het bedrijf in totaal 6 tot 8 weken; een aantal weken voor lancering en een paar weken na de lancering. “Voor ons is flexibiliteit dus van groot belang.” vertelt Den Tex. De combinatie van een flexibel gehuurd kantoor en gehuurd meubilair van Officeplanner, de one-stop-shop voor de inrichting van je nieuwe of bestaande kantoorruimte, is bij de lancering van Uber Eats in een nieuwe stad ideaal.

"Een tip die ik mee wil geven aan bedrijven is vooral: begin op tijd. Met name als je op zoek bent naar een kantoorruimte buiten de grote steden."

“Wij waren op zoek naar een gemeubileerd kantoor te huur, waarbij de locatie centraal gelegen is in Enschede”, zegt Den Tex. Bedrijven gaan dan al snel online op zoek, zo ging ook het bedrijf Uber Eats online op zoek naar een flexibele kantoorruimte in Enschede. “We kwamen al snel SKEPP tegen. Ik nam contact op waarna het vervolgens allemaal snel is verlopen. SKEPP kwam al snel met een aantal locaties waarbij het mogelijk was om flexibel te huren. Zo zijn we terecht gekomen aan de M.H.Tromplaan in Enschede.”

M.H. Tromplaan 9De kantoorvilla aan de M.H. Tromplaan waar Uber Eats is gevestigd.

Op deze manier bleek Officeplanner-meubilair ideaal voor Uber Eats

Echter was het kantoorpand aan de M.H. Tromplaan niet gemeubileerd. “Om meubilair aan te schaffen voor 6 tot 8 weken leek me overdreven. Gelukkig bood SKEPP de mogelijkheid om meubilair te huren met Officeplanner. Op deze manier konden we gedurende onze huurtermijn meubilair huren voor onze kantoorruimte. Inmiddels zitten we in week 6 en komt SKEPP maandag het meubilair al weer ophalen. Zo snel en gemakkelijk is het gegaan.” blikt Den Tex terug. 

 

Net als Uber Eats profiteren van de voordelen van Officeplanner meubilair? Bezoek onze webshop en bestel het geschikte meubilair voor jouw kantoorinrichting!


Webshop Officeplanner

IP2Entertainment officeplanner 8Het Amsterdamse bedrijf IP2Entertainment koos ook voor de flexibiliteit van Officeplanner.

Den Tex raadt de expertise van SKEPP aan 

“De zoektocht naar een kantoorruimte was redelijk ingewikkeld. Reden hiervoor was dat ik zelf niet bekend was met Enschede.” Vandaar dat Den Tex op zoek ging naar een partij die haar hierbij kon helpen. “Zo heeft SKEPP mij geholpen met het vinden van een kantoor en deze ook nog hebben kunnen voorzien van meubilair van Officeplanner.” deelt Den Tex. 

“Ik heb SKEPP voor de lancering van de volgende Uber Eats locatie ook weer ingeschakeld. Dit keer zijn we op zoek naar een kantoorruimte in Leeuwarden.”

Om deze redenen klopt Uber Eats opnieuw aan bij SKEPP 

Den Tex meldt tevreden: “Ik heb SKEPP voor de lancering van de volgende Uber Eats locatie ook weer ingeschakeld. Dit keer zijn we op zoek naar een kantoorruimte in Leeuwarden.” Vele bedrijven, waaronder nu ook Uber Eats, schakelen vaker de hulp in van externe partijen, zoals SKEPP, als ze op zoek zijn om een tijdelijk kantoor te huren.  

“Een tip die ik mee wil geven aan bedrijven is vooral: begin op tijd. Met name als je op zoek bent naar een kantoor om te huren buiten de grote steden. Het is namelijk minder gemakkelijk dan in de Randstad, zoals de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, waar veel meer flexplekken en redelijk flexibele huuropties zijn. Zo heb ik meteen na de huurperiode in Enschede contact opgenomen met SKEPP voor een kantoorruimte in Leeuwarden.”

Verlengde poolseweg 38 Breda 16 1Voor het simpelere meubilair als bureau's en bureaustoelen is Officeplanner ook ideaal! Zo is de kantoorruimte van BuildingHeroes in Breda ook voorzien van Officeplanner meubilair.

Ook vele andere organisaties bevelen Officeplanner aan

Waar Uber Eats lovend is over de flexibele kantoorruimte met meubilair, profiteren ook vele andere bedrijven van het meubilair van Officeplanner. Zo geeft Robbert Jan Hanse, Founder & CEO van Holland Startup, een interview over de werkomgeving in hun kantoor. Hij prijst het zelf inrichten, snelle handelen en Activity Based Werken van Officeplanner. Benieuwd naar de ervaringen van Holland Startup?


Interview met Holland Startup

Profiteer van flexibiliteit met Officeplanner in de kantoorruimte 

Wil jij net als Uber Eats en vele andere organisaties profiteren van flexibel meubilair in jouw kantoorruimte? Neem dan een kijkje in onze Officeplanner Webshop. Mocht je liever eerst informatie willen over de mogelijkheden van een kantoorruimte voor jouw bedrijf? Je kunt altijd geheel gratis en vrijblijvend contact opnemen met een van onze kantoorexperts. SKEPP heeft een ruim aanbod, maar helpt jouw bedrijf om in het grote aanbod een kantoorruimte te vinden die aansluit op de wensen van jouw onderneming. 


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure