Deze meubels mogen niet ontbreken in jouw kantoorinrichting!

  • Door Laura Loohuis
  • vrijdag 23 februari 2018

Heb jij net een nieuwe kantoorruimte gehuurd? Of ben jij de kantoorinrichting aan het veranderen? Wij kunnen je daar bij helpen. In dit blog hebben we namelijk een lijst opgesteld van kantoormeubelen die niet mogen ontbreken in jouw kantoorpand.


1 | De kuipstoelen in een Scandinavische of minimalistische stijl voor een tof kantoordesign

Je ziet ze steeds meer, kantoormeubilair in een minimalistische stijl. Vooral kuipstoelen zijn niet meer te missen in jouw kantoorinrichting. Gebruik ze voor jouw vergader- of presentatieruimte, het restaurant of flexwerkplek. Deze kantoormeubelen zijn gemakkelijk in elke kantoorruimte te combineren. Heb je een industrieel kantoordesign? Geen probleem, deze stijl kun je gemakkelijk combineren met deze eenvoudige stoelen. 

Parklaan Eindhoven 2Deze kuipstoelen kunnen niet ontbreken in jouw Scandinavische of minimalistische kantoorinrichting.

2 | Zorg voor goede kantoorverlichting

Om productief te werken is het belangrijk dat de verlichting van de kantoorruimte ook in orde is. Je hebt lichtere werkverlichting maar ook sfeerverlichting voor de ruimtes voor ontspanning. Om jouw kantoorinrichting een echte boost te gaan kun je ook gaan voor kantoorverlichting met een echte wow-factor. zoals te zien is in de onderstaande foto van een bijzondere vergaderruimte.

3 | Vergeet de inrichting van de vergaderruimte niet

De onderstaande vergaderruimte is niet functioneel zonder de vergadertafel en comfortabele stoelen. Je wilt wel productief kunnen vergaderen met je collega's, toch? Zorg er wel voor dat de vergaderruimte niet te donker is. Sommige vergaderingen kunnen wat langdradiger zijn waardoor je de aandacht kunt verliezen. Een actieve houding in een lichte ruimte kan dan de oplossing zijn.

Sfeervolle kantoorverlichtingDeze vergaderruimte is voorzien van een sfeervolle kantoorverlichting dat zorgt voor een echt eyecatcher effect!

4 | Een wacht- of zithoek in de ontvangstruimte van het kantoorpand

Jouw zakenrelaties kun je natuurlijk niet laten wachten in een saaie zithoek, toch? Zorg er daarom voor dat jouw klanten comfortabel kunnen zitten. Richt jouw wacht- of ontvangstruimte daarom in meet een mooie bank of fauteuil. Iets te lezen tijdens het wachten is ook altijd fijn. Vergeet daarom niet om ook een tafel met wat leesmateriaal in deze zithoek te zetten. Zo kan jouw zakenrelatie genieten van jouw mooi ingerichte wachthoek. 

5 | Bureaustoelen zijn zeker onmisbaar in de kantoorinrichting, toch?!

Als je denkt aan kantoormeubelen die niet mogen ontbreken, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan bureaustoelen. Want waar moet je anders jouw werkzaamheden op verrichten? Om comfortabel te zitten en productief te werken is het aan te raden om voor een ergonomische kantoorinrichting te kiezen. Het is belangrijk dat jij en jouw werknemers comfortabel kunnen zitten. Bureaustoelen komen in allerlei vormen, maten en kleuren.

6 | Bureaus: misschien wel het belangrijkste meubilair van jouw kantoor

De indeling en inrichting van jouw kantoorruimte is vaak gebaseerd op je bureau. Waar zet je deze neer? Wat wordt jouw werkplek? Het is daarom allereerst belangrijk dat jij de basis van jouw kantoorinrichting, het bureau, zorgvuldig uitkiest. Heb jij een groot bureau nodig die je niet meer kunt verplaatsen? Of ga je voor een kleiner bureau voor een flexibele kantoorinrichting? Er zijn veel opties om uit te kiezen. Kies daarom voor een bureau en indeling van de ruimte die bij jouw bedrijf past.

kantoorinrichting wachtruimteZonder een bureau of bureaustoel kun je niet werken toch?

7 | Koffiecorner, keuken of restaurant inrichten

Een dag werken op kantoor is soms goed te doen met een lekkere bak koffie. Ook de lunch is een fijne break van het werken. Een koffiecorner, keuken en/of restaurant mag dan ook niet ontbreken in jouw kantoorpand. Deze moet je dan ook goed inrichten met fijn kantoormeubilair. Kies voor goede stoelen die ook nog eens makkelijk schoon te maken zijn.  

Lees ook: Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure