3x inspiratie voor een design kantoorinrichting

  • Door Elza olde Keizer
  • woensdag 2 mei 2018

In dit blog lichten wij 3 keer een design kantoorinrichting uit, van panden met gloednieuw aanbod op onze website. Wat maakt zo'n kantoor design zo bijzonder? Doe inspiratie op en wie weet huur jij binnenkort zelf een kantoorruimte met zo'n design inrichting!


Wat een design kantoor zo sfeervol maakt

Volgens de Dikke Van Dale betekent design: vormgeving. Alles is immers vormgegeven door iemand, maar niet alles dat is vormgegeven is design. Wat design dan wel is? De kantoormeubelen in een design kantoor zijn gemaakt door een professionele ontwerper, hebben een beperkte oplage en zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. We kunnen design herkennen aan de strakke moderne en aparte vormen met een luxe uitstraling. Wat maakt een design kantoor nu sfeervol en wat is er design aan? We lichten het uit aan de hand van drie gloednieuwe kantoorpanden met een design kantoorinrichting!

1| Een design kantoorinrichting met veel kleur

Den Haag Centrum, Hoefkade 9

Aan de Hoefkade 9 vind je dit geweldige kantoorpand met een zeer unieke uitstraling. Saai kun je de kantoorinrichting zeker niet noemen. In dit kantoorgebouw kun je spreken van een echte design kantoorinrichting. De opvallende en verschillende kleurcombinaties zowel op de muren als in de vloerkleden, maar ook de aparte vormen van de design kantoormeubelen trekt direct de aandacht. Je zult hier niet dezelfde stoelen vinden, maar stoelen met verschillende vormen en kleuren bij elkaar.

Het voelt niet alsof je op een kantoor werkt, het geeft je een warm gevoel van thuis maar dan nét iets anders. Een inspirerende werkplek waar je het liefst vandaag nog een plekje wilt bemachtigen. Even de dag doorspreken met je collega gebeurt dan ook niet op de standaard bureaustoelen, maar zelfs op een lounge-bed!

Hoefkade kantoorinrichting designHet stijlvolle design kantoormeubilair en het kleurgebruik in dit pand zorgen voor een fijne werkplek.

2| Een kantoor design met minimalistische elementen

Amersfoort Centraal Station, Smallepad 32

Op zoek naar een design kantoor in Amersfoort? Die vind je aan de Smallepad 32. Daar staat dit eigentijdse kantoorpand met diverse kantoorruimtes en werkplekken. Dit kantoorpand straalt puur klantvriendelijkheid en gastvrijheid uit. De receptionisten nemen dan ook diverse werkzaamheden voor jou als huurder uit handen. Maar wat dit kantoorpand zo bijzonder maakt, is de prachtige design kantoorinrichting.

Ook hier is de begane grond voorzien van mooie open kantoorruimtes met glazen wanden, wat de ruimte groter doet lijken. De kantoorinrichting trekt bij binnenkomst direct de aandacht. Zitstoelen die we normaal gesproken kennen in een wachtkamer zijn hier not-done. Hier kun je in de comfortabele en eivormige hangstoelen met minimalistische look en op de moderne zwarte barkrukken plaatsnemen. De design lampen maar ook het opvallende behang aan de muur maakt de kantoorinrichting compleet.

Smallepad kantoorinrichting designIn dit kantoorgebouw zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar die beschikken over een lichte kantoorinrichting met design elementen.

3| Een strakke en moderne kantoorinrichting met design elementen

Amsterdam Zuid-Oost, Laarderhoogtweg 25

Veel licht, ruime en open kantoorruimtes, glazen wanden en een design kantoorinrichting. Dit vind je in het prachtige vernieuwde kantoorgebouw gelegen in de Bullewijk. Een groot pluspunt van dit pand is dat er op de levendige begane grond een koffieconcept gerealiseerd wordt. Je begint dus de dag goed met de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s!

Op diezelfde begane grond zie je dé elementen van een design kantoor. De strakke en opvallende vormgegeven zitbanken met verschillende tinten groen zijn de eyecatchers van de grote hal. Ook de open vergaderruimtes, voorzien van glazen wanden, bevatten prachtige design meubels. Te herkennen aan de moderne en strakke look met opvallende kleurcombinaties. De uitgesproken design meubels maken de kantoorinrichting sfeervol, er is dan ook voor de rest niets nodig is!

Laarderhoogtweg kantoorinrichting designDe kantoorkamers in dit kantoor hebben allemaal een strakke en moderne basis, die perfect is voor dit kantoor design!

Huur jouw eigen kantoorruimte met design kantoorinrichting!

Dit zijn toch wel de toppers qua kantoor design. Verschillende kantoorpanden in de steden Amsterdam, Amersfoort en Den Haag maar allemaal met een uitgesproken design kantoorinrichting. In deze kantoorpanden zijn dan ook nog diverse kantoorkamers en kantoorruimtes te huur. Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding en laat je inspireren! Daardoor kun jij binnenkort zelf genieten van een design kantoorinrichting.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure