Stappenplan: Hoe werkt Officeplanner?

  • Door Bente Meulenkamp
  • donderdag 27 augustus 2020

Vind je het lastig wat voor een kantoorinrichting je wilt? SKEPP heeft daarvoor de perfecte oplossing! Namelijk Officeplanner, met behulp van Officeplanner zie je direct hoe het door jou gekozen meubilair in je kantoorruimte staat. Hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Met behulp van het stappenplan in dit blog is het inrichten van je kantoorruimte zo gedaan!


Stap 1: Kies de gewenste kantoorruimte afmeting of upload je eigen plattegrond

Voordat je kunt beginnen met het inrichten van je kantoorruimte moet je duidelijk hebben hoeveel m2 je beschikbaar hebt. Hier kun je voor kiezen in de eerste stap. Je kiest voor het aantal m2 waar jouw kantoorruimte over beschikt uit het keuzemenu. Heb je een eigen plattegrond van je kantoorruimte? Dan kun je die uploaden om je eigen kantoorruimte in te richten! Door de plattegrond van je eigen kantoorruimte te uploaden, heb je het voordeel dat je gelijk ziet hoe de kantoormeubelen in de ruimte staan. 

Richt je kantoorruimte in met Officeplanner

Kies de gewenste oppervlakte in Officeplanner

Stap 2: Kies de gewenste vorm van de kantoorruimte

Heb je je eigen plattegrond geüpload? Dan kun je gelijk door naar stap 3! Heb je gekozen voor een standaard oppervlakte die beschikbaar is bij Officeplanner? Dan moet je nog kiezen welke vorm jouw kantoorruimte heeft. Niet elke kantoorruimte heeft namelijk dezelfde vorm. Het kan lastig zijn om een kantoorruimte op de gewenste manier in te richten, als de vorm van de kantoorruimte niet aansluit bij jouw huidige kantoorruimte! Kies daarom de vorm kantoorruimte in het keuzemenu, die het meeste op jouw kantoorruimte lijkt.

Kies de gewenste vorm van jouw kantoorruimte

Er zijn verschillende afmetingen en vormen kantoorruimtes beschikbaar in Officeplanner

Stap 3: Kies bij categorieën aan de linkerkant het gewenste meubilair 

Ga je voor een bureau en bureaustoel of kies je toch voor een vergaderbox? Kies het kantoormeubilair wat jij wilt! Aan de linkerkant in Officeplanner Kies je welk meubilair je wilt plaatsen in de kantoorruimte. Naast kantoormeubilair heb je ook de keuze uit verschillende soorten scheidingswanden en accessoires. Kortom, je kunt helemaal losgaan met de inrichting van je eigen kantoorruimte. Wil je graag weten wat alle meubelstukken kosten? Dat staat aan de rechterkant in Officeplanner vermeld. Je kunt daar ook de totaalprijs van alle gekozen meubelstukken terug vinden.

Welk kantoormeubilair past in jouw kantoor?

Met welk kantoormeubilair richt jij je kantoorruimte in?

Stap 4: Plaats het gekozen meubilair op de kantoorruimte vloer

Je hebt de perfecte meubelstukken gevonden, het inrichten kan beginnen! Het is in de Officeplanner gemakkelijk om het meubilair op de juiste plek neer te zetten op de kantoorruimte vloer. Dit doe je door één meubelstuk aan te klikken en te slepen naar de gewenste plek. Door de meubelstukken te slepen kun je de voor jouw optimale indeling in je kantoorruimte maken.

Stap 5: Ben je helemaal tevreden?

Heb je je kantoorruimte ingericht en ben je helemaal tevreden? Dan blijft er slechts één stap over. Het aanvragen van een offerte voor de door jouw gekozen kantoormeubelen! Aan de rechterkant in de Officeplanner vind je het totaalbedrag van de door jou gekozen meubelen. Onderaan kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ben je er eigenlijk al helemaal overuit dat je de meubelen wilt? Dan kun je ook de producten gelijk in je winkelwagentje plaatsen en ze aanschaffen!

Daarnaast is het bij SKEPP ook mogelijk om je kantoormeubelen te huren, huurkopen en kopen. Zo kun je eerst ondervinden of al je gekozen meubelen helemaal passen bij jouw kantoorruimte! Mis je toch nog wat? Of wil je liever een andere bureaustoel? Dan kun je de huur van de meubelen op- en afschalen en opnieuw andere meubelen huren!

Maak jouw kantoorinrichting compleet

Een kantoorruimte hoeft niet alleen praktisch ingericht te zijn, het oog wil ook wat. Maak je kantoorruimte helemaal af met behulp van één van de drie afstijlpakketten. De verschillende afstijlpakketten zijn samengesteld om jouw kantoorinrichting te voorzien van de hipste accessoires. Met behulp van de accessoires kun je jouw kantoorruimte net wat meer aankleden, zodat het niet alleen een praktisch ingerichte ruimte is. Ga je voor Botanic, Vintage of toch voor Cosy? Kies een stijl die het beste bij jou en je bedrijf past.

Met accessoires is jouw kantoorruimte compleet

Maak je kantoorinrichting compleet met behulp van accessoires!


Bekijk Officeplanner

Ga voor een nieuwe frisse inrichting van jouw kantoorruimte

Ben je er helemaal klaar voor om je eigen kantoorruimte in te richten? Ga direct aan de slag met behulp van Officeplanner en vind jouw ideale kantoorinrichting. Met behulp van de 5 stappen in dit blog ben jij klaar om de Officeplanner in gebruik te nemen! Wil je niet gelijk een kantoorruimte online inrichten? Je kunt ook een kijkje nemen in de SKEPP shop, hier vind je verschillende kantoormeubelen met alle specificaties. Snel en gemakkelijk jouw kantoorruimte inrichten, dat doe je met de Officeplanner! Kom je er zelf niet uit? Of wil je graag advies over de beste kantoorinrichting voor jou? Laat door middel van een virtuele deelschermsessie één van onze designers meekijken in jouw kantoorruimte.


Neem contact op!

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure