Flexibele kantoorinrichting

  • Door Laura Loohuis
  • donderdag 31 oktober 2019

Een flexibele kantoorinrichting staat in het teken van productiviteit, openheid en vooral: de werknemer. Bij de inrichting van het kantoorpand moet je dan ook met verschillende dingen rekening houden. Lees de voordelen van een flexibele kantoorinrichting in dit blog! 


De vele voordelen van een flexibele kantoorinrichting

De sfeer op de werkvloer wordt steeds belangrijker net als de efficiëntie. Het is namelijk belangrijk dat er naast plekken om je in te spannen, ook ruimte is voor ontspanning. Bij een flexibele kantoorinrichting is dit mogelijk! We hebben de voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Verhoogde productiviteit
  • Verbeterde teamspirit
  • Comfortabel gevoel

Gebruikers van de kantoorruimte krijgen de mogelijkheid en de vrijheid om naast alle drukke activiteiten zich ook even te ontspannen of zelfs terug te trekken. Hierdoor ga jij je meer thuis voelen op kantoor, net zoals wij! Een comfortabel gevoel en een sfeervolle kantoorruimte die in alle behoeften voorziet gaat gepaard met een verhoging van de productiviteit en teamspirit. 

Hoe richt je jouw kantoor flexibel in? 

Soms kan het zijn dat je last hebt van alle omgevingsgeluiden of dat je behoefte hebt aan privacy. Dan is het fijn dat de flexibele kantoorinrichting een ruimte heeft waar jij rustig aan een sta-tafel jouw zakelijke telefoontjes kunt plegen of dat er een werkplek aanwezig is die afgeschermd is. Maar ook voor besprekingen is het fijn om een aparte ruimte hebben.

De basis van een flexibel kantoor: een mix van inspanning en ontspanning.

Informele praatjes kunnen daarentegen plaatsvinden in de lounge of de gemeenschappelijke tafel in het sociale hart. Deze mix van inspanning en ontspanning is de basis van een flexibele kantoorinrichting. In dit blog hebben wij een aantal tips op een rij gezet zodat jij zelf aan de slag kunt met de inrichting van jouw kantoorpand: 9 niet te missen tips voor een flexibele kantoorinrichting

Laat jouw kantoorruimte inrichten voor flexibiliteit!

Je kunt jouw kantoor natuurlijk ook laten inrichten. Zo hebben wij Officeplanner ontwikkelt. Op basis van het C4 concept wordt jouw kantoorruimte zó ingericht dat het flexibiliteit biedt. Daarnaast kun je ook nog eens gemakkelijk inspelen op de toekomst, wanneer bijvoorbeeld het aantal werknemers groeit. In de stijlen URBAN en CITY zit er vast iets bij wat perfect is voor jouw kantoorruimte!

Bekijk ons prefab inrichtingsconcept Officeplanner of neem contact met ons op. Dat kan via de mail naar info@skepp.com of bel +32 78 48 10 91. Wij willen je graag verder helpen met jouw eigen flexibele kantoorinrichting.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure