Industriële kantoorinrichting

  • Door Laura Loohuis
  • dinsdag 17 september 2019

Een industriële kantoorinrichting is geïnspireerd op (oude) fabriekspanden en interieurs. Dit kantoordesign is erg stoer en robuust. Vaak hebben industriële kantoorruimten een gietbetonnen vloer, ijzeren pilaren en een openliggend plafond waardoor je de leidingen ziet. Maar ook kantoorruimten zonder deze industriële basis zijn geschikt voor deze stijl. Met verschillende meubelen voor in het kantoor kun je al goed jouw kantoorpand inrichten op een industriële wijze.


Industriële kantoorinrichtingDeze kantoorruimte is een goed voorbeeld van een stoere, industriële kantoorinrichting.

Hoe creëer jij zelf een industriële inrichting?

Een industriële kantoorinrichting kun jij gemakkelijk implementeren in jouw kantoorruimte of kantoorkamer. Dit kan door gebruik te maken van veel betonnen elementen en metalen kantoormeubelen. Daarnaast houd je de basis neutraal, maak daarom gebruik van veel grijstinten, witte en zwarte kleuren. Voor de kantoorverlichting kies je voor industriële staande lampen en hanglampen. Ga ook voor een stoer, houten bureau en ijzeren kasten, zoals lockers. 

Tip: een industriële kantoorinrichting is perfect te combineren met andere kantoor designs. Wissel het stoere en robuuste af met minimalistische kantoormeubelen. Of wees creatief en speel met kleur en eyecatchers in de kantoorruimte.

In het kort: dé kenmerken van een industriële kantoorinrichting

  • Het gebruik van stoere en ruwe materialen (denk hierbij aan beton en metaal);
  • Neutrale kleuren in het design, zoals wit, grijs en zwart;
  • Inspiratie halen uit fabrieksgebouwen;
  • Elementen zoals fabriekslampen, zware houten kantoormeubelen en ijzeren kasten;
  • Soms ook gecombineerd met een ander kantoordesign.
WatermarkedImageW3siZGVzdHJveWVkIjpmYWxzZSwiY2xhc3MiOiJJbWFnZSJ9LCIyIiwiMjAiXQ FillWyIxMDI0IiwiNzY4Il0 freelance werkplek huren in amstelstation 40160Een industrieel kantoordesign met minimalistische details.

Nu wil jij zelf ook een industriële kantoorinrichting, toch?

Jij weet nu wat een industrieel kantoordesign inhoudt, daarom kun je zelf aan de slag met het inrichten van jouw kantoorpand of kantoorruimte. Maar het kan ook zijn dat je misschien liever kiest voor een andere stijl, zoals een moderne, creatieve of Scandinavische kantoorinrichting. Doe inspiratie op en maak jouw keuze!

Heb je behoefte aan hulp bij het inrichten van de kantoorruimte? Geen probleem, want onze Officeplanner helpt je hier bij. Met de stijlen URBAN en CITY wordt jouw kantoor flexibel en efficiënt ingericht, in een design die helemaal bij jouw past, zoals een industriële kantoorinrichting. 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure