Veiligheid en deurbeslag met Officekit producten

  • Door Laure Strikker
  • woensdag 17 juni 2020

Veiligheid is voor iedereen een belangrijk begrip. Het is een primaire behoefte van de mens. Iedereen wil zich veilig voelen: Op kantoor, in huis, op straat. Hoe belangrijk is veiligheid voor jou? Om veiligheid op kantoor te creëren kun je gebruik maken van technologische ontwikkelingen. In dit blog lees je hoe je veiligheid kunt combineren met gemak. Anno 2020 kan dat middels digitalisering. Nieuwsgierig of dit wat voor jouw organisatie is? Lees dan snel verder!


De digitale wereld van nu

De digitale wereld speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving. De digitalisering is niet meer weg te denken uit het leven én op kantoor. Dit is door de hele situatie omtrent het coronavirus nog belangrijker geworden. In ons dagelijkse leven zijn er al veel digitale apparaten opgenomen, denk bijvoorbeeld aan je smartphone. Misschien vanzelfsprekend, maar wel digitaal. Zo zijn er nog veel meer digitale apparaten belangrijk in ons dagelijks leven. Kortom, de digitalisering is een onderdeel van ons dagelijkse leven en kantoorleven. Dit helpt ons effectiever en efficiënter te werken en het maakt sommige taken leuker én praktischer.

Een cilinderslot veilig of juist niet?

Het deurbeslag is een belangrijk punt als het gaat over veiligheid. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een cilinderslot. Wat is een cilinderslot? Een cilinderslot is een extra beveiligd slot. Dit slot wordt vaak gebruikt op voordeuren van woningen of bedrijfspanden. Het grootste voordeel van het cilinderslot is dat hij makkelijk vervangbaar is. Daarnaast is het een algemeen slot wat zorgt voor veiligheid.

Het cilinderslot is erg populair, maar heeft ook één groot nadeel. Lang niet alle cilindersloten zijn even veilig. De veiligheid hangt af van de aankoopwaarde van het cilinderslot. Hoe goedkoper hoe minder betrouwbaar de veiligheid van het slot is. Oftewel: goedkoop is duurkoop! Sta je op het punt een cilinderslot aan te schaffen? Laat je dan goed adviseren voor de veiligste oplossing!

 “Goedkoop is duurkoop!”

cilinderslotVeiligheid en deurbeslag: wat zijn de beste opties voor jouw kantoorpand?

SKG-keurmerken, wat houdt dit in?

SKG is de afkorting van stichting kwaliteit gevelbouw. Dit is een onafhankelijke partij die deurbeslag test op inbraakveiligheid. Met dit keurmerk wordt aangegeven dat het deurbeslag voldoet aan de Nederlandse Norm voor Sterkte en Duurzaamheid. Het SKG-keurmerk werkt op basis van een sterrensysteem. Een slot dat SKG goedgekeurd is kan 1, 2 of 3 sterren bevatten. Het aantal sterren is gebaseerd op de tijd die een inbreker nodig heeft om het desbetreffende slot te forceren. Een SKG 1 sterren slot is minder goed beveiligd, dan een SKG 3 sterren slot.

Een Smart lock cilinderslot, wie wil dat nou niet?

Ben jij wel eens de sleutels kwijtgeraakt, vergeten of is hij wel eens afgebroken in het slot? Niets vervelender dan deze situaties! Daarom zijn sleutels steeds meer verleden tijd. Het Smart lock cilinderslot is dé oplossing voor jou. . Het slot is makkelijk te bedienen door middel van een mobiele app. Je verbindt je mobiele telefoon via bluetooth en in een paar simpele stappen open jij de deur van jouw kantoorpand. Jij kiest zelf wie je toegang verleent. Voeg toe wie jij wilt en verwijder wie jij wilt. Kortom, jij hebt de controle over het slot en wie hem mag gebruiken. Handig hé? 

smartlock slot appMet het Smart lock cilinderslot kun jij snel en gemakkelijk 24/7 je kantoorruimte betreden!

Wat zijn de voordelen van het Smart lock cilinderslot?

De voordelen van het Smart lock cilinderslot zijn: gemakkelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorpand, je kunt geen sleutels meer kwijt raken/vergeten want je telefoon heb je altijd bij de hand en een gebogen of kapotte sleutel is verleden tijd. Daarnaast krijg jij als werkgever inzicht in de personen die het pand betreden. Het zorgt voor een extra controlepunt, wat zorgt voor meer veiligheid en overzicht. Nog een voordeel? Je hoeft niet meer aanwezig te zijn om de deur te open.

Benieuwd hoe het Smart lock cilinderslot werkt? 

Hoe werkt het Smart lock cilinderslot? In een paar stappen bestuur jij het slot! Zorg er voor dat je jouw telefoon verbindt via bluetooth met het slot (dit is vaak eenmalig). Vervolgens doorloop je het volgende stappenplan:

  • Stap 1: open de app 
  • Stap 2: kies het slot 
  • Stap 3: draai het slot open 
  • Stap 4: open de deur. 

Je pand is goed beveiligd en in enkele stappen ben je binnen. Wat wil je nog meer? Bekijk het Smart lock cilinderslot:


Smart lock cilinderslot

wallreaderLeuke toevoeging: de Smart Lock Wallreader opent elektrische deuren of slagbomen.

Meer apparaten via de SKEPP app bedienen? 

Naast het Smart lock cilinderslot zijn er ook nog een aantal andere handige gadgets die jouw kantoorruimte kunnen verrijken. Denk hierbij aan de Smart Lock Wallreader. De Smart lock wallreader is geschikt voor het aansturen van elektrische deuren of slagbomen. Zo beveilig je niet alleen het kantoorpand, maar ook de parkeerplaatsen bij het pand. De Wallreader is op dezelfde manier te bedienen als het Smart lock cilinderslot, namelijk met de app. Koppel de smartphone met bluetooth om te verbinden met bijvoorbeeld de slagboom.

 
Wallreader

Is de Environment sensor wat voor jou?

Naast de Smart Lock Wallreader is er ook nog de Environment Sensor. De Environment sensor is een tool welke omgevingsfactoren meet in de kantooromgeving. De sensor meet de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, lichtinval en bezettingsgraad in elke gewenste  kantoorruimte. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de lucht optimaal is om jouw werknemers zo productief mogelijk te laten werken. Nieuwsgierig naar de Environment Senor of naar het verdere assortiment van Officekit? Neem dan snel een kijkje: 


Shop de Officekit producten

environment sensorDe Environment Sensor: creëer de perfecte luchtkwaliteit voor jouw kantoorruimte.

Hygiëne op nummer 1 

Hygiëne is door de coronacrisis belangrijker dan ooit tevoren. Hoe kun je jouw deurbeslag nou het beste schoonmaken en de kans op verspreiding van het coronavirus verkleinen? Tip 1: leg desinfectiemiddel en desinfectie doekjes naast de deur. Tip 2: eis van je werknemers dat ze na het openen van de deur het deurbeslag desinfecteren met de daarvoor bestemde doekjes. Vervolgens desinfecteer je je eigen handen met het daarvoor bestemde desinfectiemiddel. Tip 3: plaats een protocol op de deur met deze instructies als reminder.

Herhaal de schoonmaakprocedures meerdere keren per dag. Op deze manier verklein je de kans op besmetting via jouw deurbeslag! Daarnaast kan het uitkomst bieden om te werken met beschermende deurklink. Zo kan je deuren openen met je elleboog en verkleint het nog meer de kans op besmettingsgevaar. Meer tips over welke maatregelen jij moet treffen op kantoor door het coronavirus? Bekijk de blog: 


Gratis brochure 1,5 meter kantoor

Wil jij jouw kantoor omtoveren naar digitaal? 

Wil jij meer informatie over de Officekit producten? Of wil je aan de slag met het Smart lock cilinderslot? Niet alleen qua veiligheid biedt het oplossingen, maar het draagt ook bij aan het verkleinen van het besmettingsgevaar rondom het coronavirus. Wil je het 1,5 meter kantoor realiseren? Vraag dan de quickscan aan. Kortom, maak van jouw kantoor het kantoor van de toekomst!


Neem contact op!  

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure