SKEPP blikt terug op 2017

  • Door Lena Sand
  • donderdag 21 december 2017

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur maar eerst blikken we nog even terug op 2017. Het afgelopen jaar hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden bij SKEPP: de start op de Duitse kantorenmarkt, de lancering van ons nieuwe concept Officeplanner en het uitbrengen van ons eigen magazine de Offline. Daarnaast is ons team ook erg gegroeid het afgelopen jaar en daar staat we nog even bij stil. Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega's.  


Maak kennis met onze nieuwe sales helden:

Het afgelopen jaar hebben we Team Sales morgen versterken met 2 Junior Brokers Anouk Huiskes en René Schutte en onze afstudeerstagiaire Celeste Velten.

Anouk: 'Met veel enthousiasme pak ik leads op om voor onze klanten zo snel mogelijk het juiste resultaat te kunnen behalen. Samen met nog 5 andere collega's hebben we een top-salesteam waarmee we elke dag weer met veel motivatie en ambitie aan de slag gaan.'

René: 'Dagelijks bel ik met verhuurders van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede. 1 á 2 keer per maand pak ik de SKEPP car en ga ik het land in om kantoorpanden te bekijken. Een leuke en afwisselende baan!'

Celeste: 'Ik ben 4e jaarstudent Facility Management en volg momenteel de minor Makelaardij op Saxion. Sinds kort werk ik 2 dagen in de week met veel plezier in Team Sales van SKEPP! Vanaf februari ga ik mij focussen op mijn afstudeeronderzoek, waarbij ik mij ga verdiepen in het inrichtingsconcept officeplanner.'

Let's meet the neighbors! 

Sinds 2017 is SKEPP actief op de Duitse kantorenmarkt waarbij we nu ook onze eigen (Duitse) Sales Manager Germany hebben: Niklas Rieke.

Niklas: 'Guten Tag! Behalve dat iedereen hier de hele dag lacht over mijn vreemde taalgebruik, vind ik het erg leuk en spannend om in zo'n jong ambitieus team te werken. Binnen mijn functie als Sales Manager Germany leg ik contact met Duitse verhuurders om een samenwerking aan te gaan en ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van de panden in Duitsland op de website van SKEPP.'

Team salesVan links naar rechts: Niklas, Anouk en René. Celeste ontbreekt op de foto. 

De Content & Marketing toppers van 2017: 

Qua functies misschien het meest veelzijdige team binnen SKEPP dat dit jaar weer versterkt en aangevuld is met nieuwe collega's. Dit jaar hebben we mogen verwelkomen Lauren Brunnikhuis (Client Contact Manager), Nathasja Vermaning (Multimedia Producer) en onze stagiaire Laura Loohuis (Junior Online Marketeer). 

Lauren: 'Ik ben werkzaam bij SKEPP als Cliënt Contact Manager waarbij ik verantwoordelijk ben voor het online plaatsen van de panden in Nederland en het up-to-date houden hiervan. De slogan van SKEPP 'Thuis op kantoor' ervaar ik hier zeker, voornamelijk door de leuke werkzaamheden en toffe collega's.'

Nathasja: 'Als Multimedia Producer reis ik een aantal dagen per week stad en land af om allerlei gave kantoren te fotograferen en filmen. Hierbij kom ik de leukste huurders en verhuurders tegen en kan ik overal de koffie testen.'

Laura: 'Op dit moment ben ik een 25-jarige afstudeerder van de studie Commerciële Economie. Mijn afstudeeropdracht voer ik uit bij SKEPP binnen het team Content & Marketing waarbij ik een nieuwe contentstrategie ga realiseren. Dit is super interessant en een échte uitdaging!'

Maak kennis met het financiële brein van SKEPP: 

Juliët: 'Mijn naam is Juliët Kerkhof en ik ben werkzaam binnen team Finance van SKEPP. Naast onze eigen financiële administratie verzorgen wij ook het contractbeheer en de financiële dienstverlening namens de verhuurders. Als gevolg van nieuwe en veranderende regelgevingen, de internationalisering van SKEPP en ontwikkelingen van ons business model ontstaan er interessante vraagstukken die ik uitzoek.' 

Team MarketingVan links naar rechts: Nathasja, Lauren, Laura en Juliët. 

De Developers van SKEPP:

Het grootste team binnen onze organisatie is Team Development, dat bestaat uit de nieuwe Front-end Developers Sam van Doorn en Pascal Olde Velthuis en onze nieuwe Back-end Developers Maarten Baten en Wouter Brinkman. Ook Interaction Designer Oda Jansen en stagiaires Jonnie Yacoub en Dick de Jong versterkten SKEPP in 2017.

Wouter: 'De afgelopen jaren ben ik als zzp'er actief geweest in de telecombranche als ontwerper en ontwikkelaar voor eCommerce oplossingen. Hoewel mij dit zelfstandig uitstekend verging miste ik hierbij vaak het samenwerken in een multidisciplinair team. Gelukkig kan ik mijn ervaring nu delen met de jongen honden van het SKEPP Development-team.'

Pascal: 'Mijn naam is Pascal Olde Velthuis en ik houd mij als frontender vooral bezig met het verbeteren van de usability, toevoegen van nieuwe features en het implementeren van ontwerpen. Naast het werk is er ook tijd voor een intensief potje tafelvoetbal, een praatje in ons sociaal hart of een biertje op de vrijdagmiddag.'

Yonnie: 'Gedurende mijn opleiding Business, IT & Management aan het Saxion te Enschede, was het in het laatste jaar tijd voor een onderzoeksstage die ik bij SKEPP uitvoer. Een van de op te leveren beroepsproducten is een dashboard die alle informatie weergeeft die betrekking heeft op leads en deals. Deze wordt nu dagelijks gebruikt door het Salesteam.'

Team Development4Van links naar rechts: Maarten, Wouter, Oda, Pascal, Dick en Yonnie. Sam ontbreekt op de foto. 

Dick: 'Mijn naam is Dick de Jong, 25 jaar en woon in Tubbergen. Momenteel ben ik in de afsluitende fase van mijn opleiding Media, Informatie & Communicatie aan het Saxion in Enschede. Mijn opdracht bestaat uit het bouwen van een (prototype) app die ervoor moet gaan zorgen dat vooral kleine verhuurders ook simpel hun aanbod kunnen plaatsen.'

Oda: 'Mijn naam is Oda, ik ben 24 jaar en ben de enige Sallandse dame werkzaam tussen alle Twentenaren! Voor ons eigen tijdschrift Offline was ik het kritische oog op het gebied van de vormgeving en ik ben natuurlijk erg blij met het eindresultaat. Verder ben ik zelf verantwoordelijk voor de vormgeving van de SKEPP site; het ontwerpen van nieuwe pagina's, de floorplanner en andere online uitingen.'

Sam: 'Ik ben Sam van Doorn, 26 jaar, uit Almelo. Met mijn collega's ben ik met name verantwoordelijk voor de voorkant van de website. Wij werken samen met de Interaction Designer om ervoor te zorgen dat de site er altijd strak uit ziet, zowel op grote schermen als op mobieltjes."

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure