Opening heringericht SKEPP HQ

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 24 november 2016
  • 10

SKEPP trots op gemoderniseerd kantoorpand in Albergen

De afgelopen maanden is er enorm veel werk verzet in het hoofdkwartier van SKEPP in Albergen. Er werd geschilderd, geklust, meubels werden verzet, nieuw meubilair is ingericht. In de tweede week van november was de gehele renovatie gereed, het resultaat is prachtig. Op vrijdag 11 november vond de officiële opening van SKEPP HQ plaats. SKEPP is trots op de 'nieuwe' thuisbasis.


skepp hq albergen opening novemberVolledige concentratie bij de aanwezigen tijdens de Knallende Kantoor Kwis.

Collega's, familie en vrienden aanwezig bij de officiële opening

Aan het eind van de middag kwamen familieleden, vrienden en andere genodigden van alle collega's van SKEPP aan om eerst een blik te werpen op het gerenoveerde, gemoderniseerde en prachtig ingerichte kantoorpand in Albergen. Het sociaal hart stroomde vol, de eerste drankjes werden genuttigd. Alle aanwezigen kregen een rondleiding door het kantoor.

Knallende Kantoor Kwis en tot slot een hapje en een drankje

Daarna startte de Knallende Kantoor Kwis (K3), waaraan alle genodigden vol overgave deelnamen. Na het sportieve gedeelte volgde een overheerlijk stamppotbuffet, dat bereid werd door de buren van Café & Zalencentrum Morshuis. Vervolgens was er nog tijd om gezellig onder het genot van een drankje bij te praten.

Dankwoord aan alle aanwezigen bij de opening

SKEPP wil via deze weg alle aanwezigen bedanken voor de komst naar de officiële opening op 11 november in SKEPP HQ te Albergen. Wij kijken terug op een geslaagde middag en avond. Hieronder volgt een impressie van de nieuwe inrichting van het kantoorgebouw.

FFV 2230De salesafdeling binnen SKEPP HQ.

FFV 2275De kantoorruimte van het content & marketing-team.

FFV 2260De kantoorruimte van de developmentafdeling van SKEPP.

Lees hier het vorige nieuwsitem: Mattijs Kaak op bezoek bij David van der Boon en Didier Mulkens

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!