SKEPP verzorgt inrichting nieuwe huisvesting Dept in Rotterdam

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 8 september 2016
  • 10

Opnieuw een prachtig project voor SKEPP design+build

SKEPP bericht regelmatig over de diverse projecten van SKEPP design+build en ook deze maand is er weer een project dat SKEPP onder de aandacht wil brengen. De inrichting van de nieuwe huisvesting van Dept in het iconisch kantoorgebouw 'Central Post' in Rotterdam wordt namelijk verzorgd door SKEPP design+build.


iconisch kantoorpand centrum rotterdam inrichting design SKEPPHet kantoorgebouw 'Central Post' in het centrum van Rotterdam. (Bron foto: Reflexxion Architecture)

De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de inrichting

SKEPP design+build is samen met Nicemakers uit Amsterdam momenteel bezig om de laatste hand te leggen aan de inrichting van ruim 3000 m2 kantoorruimte in het kantoorpand 'Central Post' in hartje Rotterdam. Medio september zullen de eerste medewerkers van Dept de werkzaamheden gaan uitvoeren vanuit het nieuwe onderkomen in het centrum van Rotterdam.

inrichting kantoorgebouw rotterdam centrum skepp design buildEr wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting.

Geen echte naamsverandering, Dept wordt een co-brand

Digitaal bureau TamTam heeft een nieuw merk opgericht van waaruit het de nationale en internationale groeiplannen gaat uitvoeren. Onder de vlag Dept wordt de komende periode ook een aantal overnames gedaan. Van een echte naamsverandering is voorlopig echter geen sprake. Dept, uit te spreken als 'dept' en niet als 'department', wordt een co-brand. De bestaande labels worden 'part of Dept'. Naast TamTam zijn dat: Expand Online, a friend of mine en Second Degree.

Lees ook dit nieuwsbericht: HNK Rotterdam Westblaak, project van SKEPP, officieel geopend

Bekijk afgeronde projecten van SKEPP design+build

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!