SKEPP wederom deelnemer aan Zuidas Run

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 1 juli 2016
  • 10

Alle deelnemers namens SKEPP haalden de finish

Al sinds het begin van de jaarlijkse Zuidas Run neemt SKEPP deel aan het evenement. Dit jaar op 12 juni vond de 8 editie plaats. "Ook dit jaar deden we weer met een groot team mee aan zowel de 4 EM als de 10 EM", zegt Mattijs Kaak van SKEPP. "Ieder jaar genieten we weer van de dynamiek en de teamspirit die dit evenement opwekt." Alle deelnemers die namens SKEPP deelnamen aan de Zuidas Run haalden de finish.


SKEPP personeel deelnemers Zuidas Run 2016De deelnemers van SKEPP aan de Zuidas Run 2016.

Thomas Wouters bleef Anton van Bethray net voor op de 4 EM

Onderling bij de SKEPP-deelnemers was er een gezonde concurrentie. Op de 4 EM klopte stagiair Thomas Wouters onze nieuwe collega Anton van Bethray op de streep. Arjan Kuilman van AtoomClub was op de 10 EM de snelste, die namens SKEPP deelnam aan het evenement. Naast de 4 EM en de 10 EM was er ook nog een Team Estafette Run, waaraan SKEPP niet deelnam. "Volgend jaar is SKEPP zeker weer van de partij bij de Zuidas Run", blikt Mattijs vast vooruit op de editie van 2017.

Maar liefst 2.500 deelnemers aan 'Dé Business Run van Nederland'

Aan de 8e editie van de Zuidas Run deden maar liefst 2.500 bankiers, consultants, accountants en deelnemers uit andere beroepscategorieën mee aan de Zuidas Run, dat vaak 'Dé Business Run van Nederland' wordt genoemd. De financials kroonden zich tot de sterkste categorie. Erwin Meijer (zie foto) van BNY Mellon won op de 4 EM. Meer dan 250 bedrijven uit de zakelijke dienstverlening werden vertegenwoordigd, een toename van ruim 80 bedrijven ten opzichte van 2015.

winnaar zuidas run erwin meijer 2016 SKEPP deelnemer
Erwin Meijer van BNY Mellon, de winnaar van de 4 EM. (Foto: ZuidasRun.nl)

Ruim €13.000,- opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker

VUmc was het goede doel van de Zuidas Run 2016, vanwege het 50-jarige bestaan van VUmc. De organisatie van De Zuidas Run droeg €5,- per deelnemer af aan VUmc. Het was ook mogelijk om vrijwillige donaties te doen aan het goede doel. De donaties kwamen ten goede aan het project VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker, kortweg VONK. In totaal is er €13.198,- opgehaald.

Lees ook dit nieuwsbericht: Prestigieuze nominatie SKEPP design+build voor WIN Awards '16

Huur ook kantoorruimte op de Zuidas in Amsterdam en neem ook volgend jaar deel aan de Zuidas Run 2017!

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!