Een kantoorpand huren in Rotterdam dat past bij de uitstraling van jouw organisatie – PART II

  • Door Sanne Rulof
  • vrijdag 19 oktober 2018

Kantoorruimte huren in Rotterdam staat weer in de spotlights en dat is niet zo gek. In part I is al uitgelegd dat Rotterdam veel te bieden heeft als je een kantoorruimte wilt huren. Rotterdam is een dynamische wereldstad en blijft zich ontwikkelen. Je bedrijf hier huisvesten neemt vele voordelen met zich mee. Er liggen bijvoorbeeld grote internationale kansen doordat er veel internationale bedrijven hier gevestigd zijn. Er zijn veel verschillende soorten kantoorpanden waardoor er altijd wel een pand is dat perfect past bij jouw organisatie.  


In part I zijn er al verschillende thema’s met bijpassende panden uitgelicht. De thema’s die daar voorkwamen waren zakelijk, modern & professioneel, monumentaal & karakteristiek en jong & creatief. Hier zijn prachtige panden uitgelicht met elk hun eigen stijl. In part II lichten we nog 4 verschillende thema’s uit met daarbij passende panden. Bekijk alle stijlen goed voordat je jouw kantoorruimte gaat huren in Rotterdam. Welke stijl past bij jouw bedrijf?

Huren in Rotterdam is nu wel heel aantrekkelijk!

Ben je geïnteresseerd om in Rotterdam een kantoorruimte te huren maar wil je niet de hoofdprijs betalen? SKEPP heeft altijd mooie aanbiedingen en daar zit vast wat moois voor jouw tussen. Bekijk bijvoorbeeld het kantoorpand aan de Corkstraat in Rotterdam Airport en profiteer van flinke korting! Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze aanbieding. 


Bekijk de aanbieding

Geïnteresseerd in een opvallend kantoorpand? Bekijk dan deze kantoorruimtes in Rotterdam!

Ontvang je wel eens klanten en wil je opvallen bij je klanten als bedrijf? Dan maak je zeker indruk met opvallende en stoere kantoorruimte in Rotterdam. Een groot en robuust kantoorpand wat niet te missen valt. Deze stoere kantoorpanden zitten op een centrale locatie en worden door iedereen gezien. Erg handig als je naamsbekendheid wilt creëren of vergroten doordat men steeds in contact komt met jouw bedrijf.

Kantoorruimte in Rotterdam

Wil jij dit ook? Dan is een kantoorruimte huren in een industrieel pand in het centrum van Rotterdam geschikt voor jou! Het eerste pand wat hiervoor wordt uitgelicht is het kantoorpand aan de Westblaak 90. Dit populaire kantoorpand is gevestigd in het centrum en ligt achter de bruisende Witte de Withstraat. Het pand is pas gerenoveerd en zowel de buitenkant als de binnenkant heeft een premium look en feel.

Wanneer je hier een kantoorruimte huurt krijg je er ook nog eens allerlei faciliteiten bij zoals vergaderruimtes, keuken en een lounge. Door de centrale locatie zijn er in de omgeving genoeg horecagelegenheden voor zowel een lunch als een borrel. Ideale locatie om je bedrijf te vestigen. Bekijk hoe het pand er van binnen uitziet in onderstaande video!

Een ander opvallend kantoorgebouw zit aan het Stationsplein 45. Dit kantoor bevindt zich ook midden in het hartje van Rotterdam. Het gebouw heeft een prachtige uitstraling en is een bezienswaardigheid op zich. Van binnen is het sfeervolle met een stoere look. Het is een plek om te netwerken en samen te werken met lokale bedrijven. Wekelijks zijn er netwerkbijeenkomsten waar je elkaar kan leren kennen. Hier zitten bedrijven gevestigd zoals financiële holdings, adviesbureaus en softwareontwikkelaars.

Dit toffe pand zal zeker indruk maken als een klant of zakenrelatie op bezoek komt. Voor hoeveel personen zoek jij een kantoorruimte? Het maakt niet uit, voor alle aantal personen is er een plekje in het gebouw! Vele faciliteiten en services zijn bij het huren van een kantoorruimte inbegrepen.

Je maakt namelijk gebruik van het all-inclusive pakket. De lunch is inbegrepen en heb je tussendoor zin in fruit, een drankje of een lekkere snack? Het ligt allemaal voor je klaar! Jouw kantoorruimte is 24/7 bereikbaar en er is een serviceteam die jou de nodige ondersteuning biedt van bijvoorbeeld telefoon beantwoording of postverwerking. Wat wil je nog meer?

 

Kantoorruimte in RotterdamEen sfeervolle kantoorruimte met een stoere uitstraling aan het Stationsplein 45

 

Naast de bovenstaande panden is er nog voldoende beschikbaar in het centrum van Rotterdam. Zoek je een kantoorruimte in het centrum van Rotterdam en wil je graag meer kantoorruimtes in Rotterdam bekijken? Klik op onderstaande button en bekijk ons gehele aanbod in Rotterdam en vind jouw perfecte kantoorruimte.   


Bekijk ons totale aanbod in Rotterdam

Werken in een stijlvolle en moderne omgeving, wie wil dat nou niet?

Kantoorruimte in Rotterdam

Een kantoorruimte huren doe je niet zomaar. Je wilt met je bedrijf modern blijven en je wilt graag dat je kantoorruimte er ook modern uitziet. Je wilt klanten een goede indruk geven van je bedrijf en samen met je medewerkers wil je ook in een gezellig kantoorpand zitten. Zo maak je het werken extra leuk voor iedereen!

Dit wil jij natuurlijk ook! Dat kan in dit moderne en opvallende kantoorgebouw in Rotterdam Centrum aan de Weena 290. Dit kantoorpand is van buiten al zo speciaal dat het niet te missen is. Als je dan een kijkje neemt in het pand zie je hoe mooi en hip het gestyled is. Er hangt een fijne sfeer, dat voel je direct! Er zijn nog kantoorruimtes beschikbaar van 17 m2, 18 m2 en 20 m2, wees er snel bij want dit kantoorpand is gewild!

En naast de geweldige uitstraling biedt het ook vele services van sterrenniveau! Er is een moderne receptie aanwezig waar jouw telefoontjes beantwoord worden en jouw postverwerking wordt gedaan. Zo kun jij je meer richten op je core business. Daarnaast is er een grote, luxe pantry aanwezig en heb jij altijd 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Hier zal je aangenaam werken en van alle gemakken voorzien zijn.

Heb je wel eens een zakenrelatie of klant op bezoek? Geen probleem, want naast dat het pand een absolute indruk zal maken is het ook nog eens goed bereikbaar! Het ligt naast het centraal station en met 15 minuten zit je op de snelweg. In de omgeving is er ook genoeg te doen. Op 500 meter vind je diverse restaurants, barretjes en lunchrooms.

Kantoorpand in RotterdamHip kantoorpand op een mooie locatie aan de Weena 290

 

Het kantoorpand aan de Schorpioenstraat 298 ligt gelegen aan het station in hartje Rotterdam. Dit kantoorpand heeft ook nog eens een prachtig uitzicht op de Skyline van Rotterdam. De skyline is al te zien vanuit je kantoorruimte, geweldig toch? Ook is er een adembenemend dakterras aanwezig op de zesde verdieping. Je kunt hier even ontspannen en een frisse neus halen tussen het werken door.

Naast het dakterras kun je ook heerlijk ontspannen in de koffiebar, lunchruimte en in ‘de huiskamer’. Een perfecte plek als je opzoek bent naar een kantoorruimte met faciliteiten. Er is zelf een receptie aanwezig die jouw klanten hartelijk ontvangt en jou helpt met al jouw vragen en wensen. Een fijne en stijlvolle plek om met je bedrijf te vestigen!

Zelfs na je werk heb je hier alles bij de hand. Na je werk gelijk naar de sportschool? Er zit een fitness om de hoek. En wil je na het werk nog even dat ene outfitje scoren, dan loop je het kantoor uit en je bent al in het winkelcentrum Alexandrium! In het Alexandrium kun je ook terecht voor eet- en drinkgelegenheden, ideaal voor de vrijdagmiddagborrel! Succesvol ondernemen doe je aan de Schorpioenstraat 298.

Ben je nieuwgierig geworden en wil je vast een kijkje nemen in het pand? Bekijk hieronder de VR-tour of neem contact op met één van onze vastgoedconsultants via 085 877 05 19 of mail naar info@skepp.nl.

Gezelligheid vind je in deze sfeervolle en representatieve kantoorpanden

Een werkplek die voelt als thuis? Dat is een must. Je bent meer op werk dan thuis dus een fijne en gezellige werkplek is zeer belangrijk! De volgende panden die worden uitgelicht zijn al erg sfeervol, maar geven jou ook de ruimte om zelf extra huiselijkheid toe te voegen.

Kantoorruimte in Rotterdam

Een pand wat je zeker gezellig kan noemen is het kantoorpand aan de Haringvliet 90. Het is een pand van maar 752 m2 en je kan je kantoorruimte huren op de eerste, tweede en derde verdieping. Dit kantoorpand heeft niet alleen een mooi en sfeervolle inrichting maar het heeft ook nog eens een prachtig uitzicht op de oude haven. Heerlijk om even een wandeling te maken tijdens de pauze. Een echt pluspunt bij dit pand. Geweldig toch?

Naast een wandeling langs de mooie oude haven van Rotterdam is het maar 5 minuten lopen naar het bruisende centrum. Hier vind je de gezellige koffiebars, gezellige restaurantjes en lunchrooms. Ga bijvoorbeeld naar Maas de Tapasboot. Hier kun je genieten van heerlijke tapas terwijl je vaart over Rotterdamse wateren, aanrader! 

Wat fantastisch is aan dit pand, is dat je het zelf kan inrichten. Jij kan het zo inrichten dat het precies past bij jou kantoorruimte. Je kant het eenvoudig sfeervoller en representatief maken als jij maar wil met behulp van Officeplanner van SKEPP! Alvast kijken hoe het van binnen eruit ziet? Bekijk hieronder de video.

Een prettig en sfeervol pand vind je aan de Innsbruckweg 150-172. De kantoorruimtes zijn 24/7 beschikbaar en daarmee bepaal jij wanneer je aan het werk gaat. Je mag ook nog je eigen kantoorruimte inrichten, leuk hé? Wil je geen tijd besteden aan het inrichten van jouw kantoorruimte of wil je geen grote investering doen? SKEPP kan jouw kantoormeubilair binnen 1 week op locatie opleveren met Officeplanner, terwijl jij je op je core business richt. Klik op onderstaande button voor meer informatie!

01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Hoge flexibiliteit wordt als prettig ervaren in dit pand. Waar de medehuurders ook heel blij mee zijn, is dat elke verdieping over een eigen pantry en toiletgroep beschikt. Om het nog comfortabeler te maken heeft het voldoende parkeerplekken. Er zijn ook vergaderruimtes aanwezig waar je in alle rust jouw belangrijke meetings kan houden. Dit pand maakt het iedereen makkelijk en geeft iedereen een tevreden gevoel.

Dit kantoorpand ligt op 5 minuten afstand van Rotterdam Airport. De bushalte is 2 minuten lopen en het bedrijventerrein ligt midden tussen de snelwegen. Handig voor de medewerkers of voor wanneer er bezoekers langs komen. Ben je nou ook opzoek naar een pand met een ongedwongen sfeer en ben je benieuwd naar wat voor mooie panden SKEPP nog meer aanbiedt? Bekijk dan ons aanbod, er is genoeg!


Bekijk ons aanbod

Een kantoorruimte huren in een huiselijk & kleinschalig pand?

Als laatste wordt de stijl huiselijk & kleinschalig uitgelicht. Dit gaat om kantoorpanden die gezellig, knus en gemoedelijk zijn. Het zijn geen mega kantoorgebouwen maar juist kleinere gebouwen. Deze panden zitten vaak in een mooie en rustige omgeving.

Kantoorruimte in Rotterdam

Een huiselijk pand om je kantoorruimte te huren in Rotterdam is aan de Zomerhofstraat 84. Het is een kantoorpand waar veel creatieve bedrijven gevestigd zitten, dit zie je ook terug in de inrichting van het pand. Internet en schoonmaak zit bij de huurprijs inbegrepen. Er zijn ook 2 vergaderruimtes beschikbaar waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Hier hoef je je nergens zorgen om te maken en je kan je volledig richten op je core business!

Dit kantoor heeft veel te bieden. Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en er zijn genoeg vergaderruimtes waar jij gratis gebruik van mag maken. Daarnaast is er een ruim dakterras aanwezig waar iedereen bij elkaar komt om samen te lunchen of even te ontspannen. Goed om andere te ontmoeten en om elkaar te leren kennen. Tegenover zit een bierkroeg met brouwerij, leuk voor de vrijdagmiddagborrel! In hetzelfde pand zit ook een restaurant waar je de lekkerste broodjes kunt scoren. Heerlijk als je even weg kunt van je eigen kantoor. Nieuwsgierig geworden naar dit pand? Neem contact op met SKEPP!

Kantoorruimte RotterdamSfeervol en creatief pand aan de Zomerhofstraat 84

 

Zoals je kan lezen is er voor elk bedrijf een geschikt kantoorpand te vinden. Of je nou een groot en zakelijk bedrijf bent die graag in een representatief pand zit, een kleine start-up waarbij je graag in een modern en stijlvol pand wilt vestigen of een creatieve onderneming  die zich wel in een opvallend pand ziet zitten, er is voor ieder wat wils!

Rotterdam is ook voor veel nationale en internationale bedrijven erg gewild. Dit komt vooral omdat Rotterdam blijft groeien en zich blijft ontwikkelen. De innovatiekracht wordt versterkt en daardoor positioneert Rotterdam zich sterk. Dit is voor het bedrijfsleven ontzettend interessant. Bekijk het volledige aanbod van kantoorruimte in Rotterdam.

Ontwikkelen als bedrijf doe je in 010!

Blijven groeien met jouw bedrijf? Huur dan een kantoorruimte in Rotterdam! Neem contact op met SKEPP!

Wil je niet achter blijven maar juist door blijven groeien en ontwikkelen met jouw bedrijf? Dan is dit jouw kans! Twijfel niet langer en neem contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP. Zij geven jou met alle plezier gratis en vrijblijvend advies om de perfecte kantoorruimte te vinden in het progressieve en prachtige Rotterdam!

 

Kantoorruimte huren RotterdamKantoorruimte huren doe je in het progressieve Rotterdam

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure