Super deal

Antwerpen Berchem, Borsbeeksebrug 34

Kantoor te huur op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem

Met een kantoor te huur op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem heb je een kantoor te huur op een strategische locatie. Met een kantoor te huur in Antwerpen Berchem zit je niet midden in het centrum maar ben je toch vlakbij. Wel zit je middenin het bruisende zakenleven van Antwerpen. Vestig nu je kantoor te huur op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem tussen andere grote bedrijven zoals ING, KPMG en Telenet.

Huurprijzen

Het business center op de Borsbeeksebrug voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €313,- per maand. Kantoorkamers voor 1 persoon maar ook voor 10 personen zijn zeker mogelijk. Een flex werkplek heb je al vanaf € 133 per maand. Perfect voor als je graag eens aan coworking doet. Op die manier kan je andere ondernemers ontmoeten, ideeën opdoen en netwerken. Dat allemaal dankzij een kantoor te huur aan een betaalbare prijs.

Een loftstijl, een fitnesscentrum en een hotel

De kantoren te huur hebben een unieke loftstijl met stijlvol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Energie efficiëntie staat hoog op de prioriteitenlijst. De kantoren te huur van het business center bevinden zich bovendien in een gebouw met andere top faciliteiten. Zo vind je er een fitness inclusief douches. Ideaal om voor het werk of tijdens de middag even te gaan sporten en toch terug fris aan het werk te kunnen. Daarnaast is er een supermarkt waardoor boodschappen doen geen verplichte activiteit na het werk meer is. Ook is er een hotel. Ideaal wanneer je verre of zelf internationale klanten of zakenpartners op bezoek hebt en een slaapplaats wilt aanbieden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem heeft een uitstekende ligging. Het bedrijvencentrum bevindt zich op de ring rond Antwerpen. Ideaal voor als je met de auto komt. Bovendien zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen waar je jouw auto kwijt kunt. Kun je met de fiets komen naar kantoor? Dan kun je gebruik maken van de beveiligde fietsenstalling. Wist je trouwens dat er een nieuwe fietsverbinding is tussen Antwerpen en Mechelen? Zeker de moeite om eens te checken als je de auto wat meer aan de kant wilt laten staan en de sportieve tour op wilt gaan. Ook met het openbaar vervoer bereik je het business center zonder problemen. Het treinstation Antwerpen Berchem ligt op 300m afstand. Na 5 minuten wandelen kun je de bus nemen. Ook te voet kan je je kantoor te huur voetgangersvriendelijk bereiken via de voetgangersbrug.

Wil jij ook je kantoor te huur vestigen op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem?

Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze vastgoedconsultants. Ook voor gratis en snel advies staan we steeds paraat. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Borsbeeksebrug in Antwerpen Berchem.

Borsbeeksebrug 34 Borsbeeksebrug 34 Antwerpen Berchem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!