Kantoor te huur Antwerpen Sint-Andries, Brusselstraat 51

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Antwerpen Brederodestraat 2 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Antwerpen Zuid Perron 5 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Antw.-Zuid 7 min. lopen (0,5 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Brusselstraat 51

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen (Sint-Andries)

Wil jij graag een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijvencentrum. Je huurt hier een kantoor te huur in een oud biscuitimperium met een rijke geschiedenis. 15 jaar geleden hebben ze dit volledig gerenoveerd, maar mooie elementen zoals het originele glaswerk is goed bewaard gebleven. Het een business center waar je gebruikt maakt van vele exclusieve services en vergaderruimten. Ook de ligging is goed. Je bereikt makkelijk en snel jouw werkplek met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Lees snel verder en ontdek alles over een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren tussen de 10 m2 en 50 m2. Je huurt een kantoorunit al vanaf €350,- per maand. Deze ingerichte kantoorruimtes zijn zijn te huur vanaf één maand. Daarnaast kunt je ook gebruik maken van de vergaderzalen. Niet op zoek naar een vaste kantoorkamer? Dan is een flexibele werkplek iets voor jou. Deze kun je al per dag huren voor €15,-. Als je meer dagen wilt huren zijn er nog mogelijkheden om voor vijf dagen per maand, drie dagen per week (dus 12 dagen per maand) of elke dag (24/7) te huren aan respectievelijk €55,- , €125,- en €195,- per maand. Deze drie formules zijn maandelijks opzegbaar en inclusief het printen bij normaal gebruik.

Een receptie, vergaderzalen en dagelijkse schoonmaak

Het bedrijvencentrum aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries beschikt over een professionele receptie. Bij binnenkomst in de representatieve entree tref je hier een bemande receptie aan. Zij zorgen niet alleen voor een vriendelijk ontvangst, maar ondersteunen je ook in administratieve taken zoals het verwerken van de post en binnenkomende telefonie. Ook maak je hier gebruik van vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, archiefruimten en er is een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Houd jij niet van schoonmaken? Ook dat wordt voor jou gedaan als je hier een kantoor te huur hebt. Jij hoeft je enkel en alleen te focussen op je core business met een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries

Locatie en bereikbaarheid

Het business center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Met de wagen reis je makkelijk via de grote wegen naar de Brusselstraat. Ook is er vanuit het business center een goede verbinding met de tram naar het centrum.

Kantoorruimte huren aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries?

Wil jij ook een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries? Neem dan snel contact op met één van onze kantoorexperts. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen geheel vrijblijvend en gratis een rondleiding voor je in. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Brusselstraat in Antwerpen Sint-Andries.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brusselstraat 51 in Antwerpen Sint-Andries

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Een heel huiselijke inrichting.

L

Toffe combinatie van het huiselijke en professionele.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Brusselstraat 51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner