Super deal

Antwerpen Sint-Andries, Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen Sint-Andries

4 (2)

Kantoor te huur aan de Dendermondestraat in Antwerpen Sint-Andries

Ben jij op zoek naar een kantoor te huur aan de Dendermondestraat in Antwerpen Sint-Andries? Neem dan een kijkje in dit representatieve business center waar meerdere kantoren te huur staan. Je huurt hier een kantoor te huur in een uniek bedrijvencentrum. Vroeger was hier een verffabriek. Er zijn vele originele elementen van die tijd bewaard gebleven waardoor er een gave industriële look wordt gecreëerd.

Huurprijzen

In het business center zijn meerdere kantoren te huur. De oppervlakten van de kantoorruimtes liggen tussen de 11 m2 en 30 m2. Daarnaast is het ook mogelijk om een kantoorkamer of een werkplek te huren. Je hoeft je bovendien op deze locatie niet meer druk te maken om het meubilair. Het kantoor te huur is al bemeubeld en is inbegrepen bij de huurprijs. Wat is nog inbegrepen in de huurprijs? D,nelle WiFi, wat voor snel en efficiënt werken zorgt, en het gebruik van de vergaderfaciliteiten, bijvoorbeeld voor een presentatie of om klanten te ontvangen. Benieuwd naar welk kantoor te huur het beste bij jou past? Vraag het onze vastgoedconsultants om een actueel overzicht te ontvangen van de beschikbare kantoorruimtes en werkplekken.

24/7 toegankelijk, een receptie en lunchfaciliteiten

Het huren van een kantoor te huur aan de Dendermondestraat in Antwerpen Sint-Andries brengt vele voordelen met zich mee. Het bedrijvencentrum biedt vele services en faciliteiten aan. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorunit. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. In de centrale inkom tref je een bemande receptie. Zij kunnen meerdere werkzaamheden uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan binnenkomende telefoontjes opnemen en het verwerken van de post. Hou je van lekker eten? In het bedrijvencentrum kun je dagelijks genieten van een heerlijke lunch.

Locatie en bereikbaarheid

In het zuiden van de stad Antwerpen vind je dit business center, nabij de N113 en R10 richting Brussel. Het is niet alleen met de auto makkelijk bereikbaar, maar ook met het openbaar vervoer! Binnen een kwartier bereik je vanaf de Dendermondestraat de Grote Markt. Een gezellige plek waar je wat kunt drinken en een heerlijk hapje kunt eten.

Kantoor te huur aan de Dendermondestraat in Antwerpen

Zie jij het wel zitten om een kantoor te huur te nemen aan de Dendermondestraat in Antwerpen Sint-Andres? Stop dan met zoeken en neem contact op met SKEPP. Wil je een kijkje nemen in dit bedrijvencentrum. via SKEPP kun je gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen in het kantoor te huur naar keuze. SKEPP helpt je graag verder in de zoektocht naar jouw ideale kantoor te huur. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Dendermondestraat in Antwerpen Sint-Andries.

Dendermondestraat 44 Dendermondestraat 44 Antwerpen Sint-Andries Toplocatie!

2 beoordelingen Dendermondestraat

Toffe inrichting!

Het terras is heel leuk tijdens de zomer.

Goede bereikbaarheid

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!