Kantoor te huur Antwerpen, Amerikalei 78A

Voorzieningen
  • Internet
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Amerikalei 78A in Antwerpen

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Amerikalei in Antwerpen

Een kantoor huren aan de Amerikalei in Antwerpen? Dan zit je met dit kantoor aan de Amerikalei goed! Het kantoorpand is centraal gelegen langs de groene long van Antwerpen. Dit kantoorgebouw biedt ruimte aan ondernemers die gebruik willen maken van het openbaar vervoer. Wil jij je nieuwe kantoor hier huren? Lees snel verder om meer te weten te komen over dit kantoor in Antwerpen.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 73 m2 en is ingedeeld in kantoorruimtes van 40 m2 , 9 m2 en 11 m2. Dit kantoor huur je voor €850,- per maand en dat is inclusief de servicekosten van €150. Het kantoor heeft een moderne keuken en een bergruimte. Er is ook een badkamer in dit kantoor. Als je hier je kantoor huurt kun je de kantoorruimtes nog zelf inrichten en voorzien van je eigen meubels. Zo druk jij je eigen stempel op je toekomstige werkplek.

Veel groen, eigen keuken en cultuur

Dit kantoor aan de Amerikalei in Antwerpen ligt langs een mooie groene laan en je kijkt uit over de vele bomen. Je lunch kun je zelf maken in de moderne keuken maar ga zeker eens een frietje eten bij frituur Kattenkwaad waar je iedere dag verse frieten kunt eten. Hun zelfgemaakte tartaarsaus is zeker aan te bevelen. Het Musea voor de Schone Kunsten ligt net achter dit kantoorpand en is de moeite waard om eens een bezoekje te brengen

Locatie en bereikbaarheid

Als je dit kantoor huurt heb je een werkplek met een vlotte verbinding dankzij het openbaar want de tram stopt letterlijk voor je deur. Je auto kun je gratis parkeren aan de Waalsekaai en op 10 minuten wandelen ben je bij je kantoor. Een andere optie is om je auto te parkeren op een centrale parking en om vervolgens gebruik te maken van de tram om naar je kantoor te gaan. Zo bereik je zonder stress je kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Amerikalei in Antwerpen?

Dit kantoor aan de Amerikalei in Antwerpen is iets voor voor jou! Het is een ideaal kantoor om zelf in te richten zodat jij er je helemaal thuis voelt. Onze vastgoedconsulenten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook al een rondleiding inplannen. SKEPP luistert graag naar je en geeft je geheel gratis en vrijblijvend advies over dit kantoor te huur aan de Amerikalei.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

De ligging is zeker goed te noemen alleen geen parkings

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Amerikalei 78A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner