Kantoor te huur Brussel Zuid, Avenue Pasteur 6

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • Postadres
  • Keuken
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Avenue Pasteur 6 in Brussel Zuid

Beschikbare (flex)werkplekken
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Avenue Pasteur in Brussel (Zuid)

Een kantoor huren in een goed gelegen business center doe je aan de Avenue Pasteur in Brussel Zuid. Dit kantoorpand heeft diverse goed uitgeruste kantoren op een aantrekkelijke locatie in een kantorenpark van maar liefst 10 ha. Door hier een kantoor te huren ben je zeker van een vlotte aansluiting naar Brussel maar ervaar je niet de dagelijkse filestress. Wil jij meer te weten komen over het huren van een kantoor in dit kantoorpand? Lees verder en ontdek meer over de voordelen van het huren van een kantoor aan de Avenue Pasteur in Brussel.

Huurprijzen

Dit bedrijvencentrum heeft een ruim aanbod van kantoren en flexplekken. Kantoorkamers zijn al te krijgen vanaf 14 m2. Vraag onze vastgoedexperts naar informatie over het beschikbare aanbod en de interessante prijzen. Een werkplek voor 2 dagen kun je al huren vanaf €195,-. 5 Dagen coworking is mogelijk voor €295,-. Bij alle prijzen zijn de services inbegrepen. Als je hier een kantoorkamer of werkplek huurt kun je rekenen op een flexibele huurovereenkomst. Je kunt een kantoorunit huren vanaf 1 maand maar ook kun je de kantooroppervlakte aanpassen naarmate je meer of minder kantoorruimte nodig hebt.

Hightech kantoren, restaurant en sportmogelijkheden

Als je een kantoor huurt aan de Avenue Pasteur in Brussel Zuid heb een kantoor op een moderne site. Alle kantoren zijn voorzien van een moderne inrichting en hebben supersnel internet. Natuurlijk is ook de WiFi verbinding optimaal zodat jij met je laptop of pc overal kunt werken. Voor je honger en dorst kun je terecht in het restaurant en cafetaria. Het eten en drinken wordt tegen democratische prijzen aangeboden en jij hebt geen excuus meer om je lunch over te slaan. Als je na een dag werken in je gehuurde kantoor wilt sporten heb je in het park diverse mogelijkheden. Ga eens paardrijden, speel tennis of sla een balletje op de golfbaan.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum ligt dicht bij de autosnelweg E411 zodat je met de auto vlot naar Brussel of Luxemburg kunt rijden. Met de auto ben op 20 minuten rijden in Brussel en op slechts 5 minuten van Waver. Parkeren doe je op de privé parking aan het kantoorpand. Voor gebruikers van het openbaar vervoer zijn er voldoende aansluitingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Avenue Pasteur in Brussel Zuid?

Wil jij dicht bij Brussel werken maar zonder files? Op de Avenue Pasteur in Brussel huur je dan een geschikt kantoor. Je kunt met al je vragen bij onze kantoorexperts terecht. SKEPP geeft je geheel vrijblijvend en gratis advies. Bezoek deze kantoorruimte en boek online een gratis rondleiding om je toekomstige kantoor aan de Avenue Pasteur te bezoeken.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Pas mal

G

Zeker goed gelegen met vriendelijke persooneel dat all zaken goed regelt voor je

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Avenue Pasteur 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner