Brussel Zuid, Place Marcel Broodthaers 8

Kantoorruimte huren in Brussel Zuid aan de Place Marcel Broodthaer

Wil je kantoorruimte huren aan de Place Marcel Broodthaer in Brussel Zuid? Dit kantoorgebouw staat vlak bij het station van het zuidelijk gedeelte van de Belgische hoofdstad. SKEPP helpt je graag met het huren van een kantoorvloer, kantoorruimte of coworking werkplek. Wij hebben voor iedere ondernemer een geschikt kantoor.

Huurprijzen

De huurprijzen op deze kantoorlocatie zijn scherp te noemen. Er is al kantoorruimte te huur voor een prijs vanaf €300,- per persoon per maand. Op zoek naar een kantoor voor jou en meer collega's? Huur dan een private office voor 4 personen vanaf €1200,- per maand. Wil je een aanbod op maat ontvangen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en wij regelen het voor je. Het is ook mogelijk om een werkplek te huren in de coworking voor een prijs vanaf €210,- per maand.

Gemeubileerde kantoren, koffie en thee en plek voor samenwerkingen

De kantoorruimten die te huur zijn aan de Place Marcel Broodthaer in Brussel Zuid zijn gemeubileerd en klaar voor gebruik. Je hoeft alleen maar je laptop mee te nemen en je kunt aan de slag. Toe aan een pauze? Loop dan rustig even het kantoor rond en pak een kop koffie of thee om te ontspannen. Hier hoef je niet extra voor je betalen. De andere ondernemers in dit kantoorpand zijn net als jij op zoek naar groei en succes. Waarom zou je niet samen kunnen werken om dit te bereiken? De verhuurder heeft daarom een community gecreëerd, speciaal voor jou.

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorruimte in dit business center in Brussel ligt nabij het Zuidstation. Je bent daarom goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de Thalys reis je gemakkelijk en snel naar Parijs of Rotterdam. Ook met de wagen ben je goed bereikbaar en de E19 en de E40 brengen je naar iedere afspraak in België. Handig toch? Op het station en in de omgeving vind je eetgelegenheden om tijdens de lunch eens iets anders te eten dan een boterham van thuis.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Place Marcel Broodthaer?

Ben je overtuigd en wil je kantoorruimte huren aan de Place Marcel Broodthaer in Brussel? Bel eens met SKEPP en plan een gratis rondleiding in bij dit kantoorgebouw. Wie weet huur jij straks een fraai kantoor op deze kantoorlocatie in wording.

Place Marcel Broodthaers 8 Place Marcel Broodthaers 8 Brussel Zuid Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!