Kantoor te huur Brussel, Quai Paul Verlaine 2

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Quai Paul Verlaine 2 in Brussel

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: 300 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 7 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: 250 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Quai Paul Verlaine in Brussel (Charleroi)

Een kantoor met zicht op de rivier de Samber huur je aan de Quai Paul Verlaine in Brussel Charleroi. Het kantoorgebouw heeft een prachtige, met ornamenten versierde, voorgevel. In dit kantoorpand huur je kantoren, werkplekken en vergaderruimtes die van alle comfort voorzien zijn en krijg je een persoonlijke service geheel op maat. Lees snel verder om alles te weten te komen over het huren van een kantoorruimte in Brussel.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand een coworking flexwerkplek al voor €250,- per maand. Een vaste werkplek in een afsluitbaar kantoor huur je voor €300,- per maand. Deze prijzen zijn per persoon en inclusief alle kosten. Je hebt met deze formules ook recht op 5 uur gebruik maken van de vergaderruimtes per maand en je mag 4 keer per jaar gratis het pitching theater gebruiken. Neem voor het huren van een privé kantoor contact op met onze kantoorexperts. Zij zoeken graag voor je uit wat er mogelijk is. 

Community, meubels en snel internet

Het bedrijvencentrum aan de Quai Paul Verlaine in Brussel Charleroi heeft een bruisende community. Er worden diverse events gehouden om het onderlinge contact te bevorderen. Als je hier een kantoor huurt mag je gratis deelnemen aan de events en geef jij je netwerk een stevige boost. Iedere kantoorunit is voorzien van de nodige ergonomische meubels zodat jij enkel nog je pc moet plaatsen om aan de slag te gaan. Het internet in je kantoorkamer is niet snel maar supersnel en van de nieuwste generatie zodat je met lichtsnelheid over het internet surft. Vergaderen doe je probleemloos in 1 van de vele vergaderruimtes die het pand rijk is.

Locatie en bereikbaarheid

Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer heb je geluk want zowel de trein als de bus stoppen op slechts een paar minuten van dit kantoorpand. Het station Charleroi-Zuid ligt aan de overkant en jij moet alleen maar de brug oversteken om het business center te bereiken. Als je met de wagen komt zijn er diverse parkings in de buurt en heb je een vlotte verbinding met de diverse snelwegen in de buurt. Het bedrijvencentrum is ook per boot te bereiken en je kunt met je speedboot aanmeren net voor het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Quai Paul Verlaine in Brussel Charleroi?

Heb jij interesse in het huren van een kantoor aan de Quai Paul Verlaine in Brussel? Neem zeker contact op met de kantoorexperts van SKEPP en zij vertellen je gratis en geheel vrijblijvend wat er allemaal mogelijk is. Plan zelf online je rondleiding en ga ter plekke kijken. Laat de kantoorexperts van SKEPP je helpen met het huren van een kantoor aan de de Quai Paul Verlaine in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Het is een giga groot batiment maar jammer dat er geen directe parking is

A

Hippe decor en vriendelijk mens

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Quai Paul Verlaine 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen