Kantoor te huur Turnhout, Collegestraat 11

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Collegestraat 11

10% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Collegestraat in Turnhout

Een ruim kantoor huren kan aan de Collegestraat in het centrum van Turnhout? Dit nieuwe kantoorpand biedt kantoren en kantoorvloeren aan die voorzien zijn van alle moderne snufjes zoals snel internet. Het kantoorgebouw ligt op een afgesloten terrein in het midden van een stadspark. Je huurt hier een kantoor met een centrale ligging en dicht bij de Nederlandse grens. Ben jij binnenkort een gelukkige huurder van een kantoor in Turnhout? Lees snel verder om alle details te weten te komen.

Huurprijzen

Een kantoorruimte van 260 m2 huur je in dit bedrijvencentrum voor €2.800,- per maand. De servicekosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen. De inrichting van de kantoren is in overleg te bespreken en er kan ook voor meubels gezorgd worden. Standaard worden alle kantoren voorzien van vloerbedekking zodat het slechts een kwestie is van meubels plaatsen om aan de slag te gaan in je gehuurde kantoor.

Nieuwe kantoren, airconditioning en stadspark

Je huurt niet zomaar een kantoorunit aan de Collegestraat in Turnhout. Het hele kantoorgebouw is volledig nieuw ingericht en je hebt er de keuze tussen 2 internetproviders. Zo bepaal jij helemaal zelf bij wie je wilt surfen en bellen. Het kantoor is voorzien van een eigen energiemeter waardoor discussies over verbruik tot het verleden behoren. Het frisse kantoor is niet alleen licht van kleur maar heeft ook een eigen airconditioning. Zelfs de gang heeft een eigen koeling om de temperatuurverschillen op te vangen. Als kers op de taart ligt het kantoorpand in het midden van een stadspark waar er diverse zitbanken voorzien zijn om tot rust te komen met het geluid van de vogeltjes.

Locatie en bereikbaarheid

Door hier een kantoor te huren zit je op een belangrijke centrale locatie. Antwerpen, Brussel, Breda, Eindhoven en Tilburg liggen binnen een straal van 80 km. Zo kun je makkelijk zaken doen met Nederlandse en Belgische klanten. Vanuit Turnhout ben je met de auto binnen 45 minuten in bijvoorbeeld Antwerpen of Tilburg. Dit bedrijvencentrum heeft een ruime parking en heeft laadpalen voorzien om elektrische wagens op te laden. Er zijn twee toegangswegen tot het pand zodat je een optimale bereikbaarheid hebt.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Collegestraat in Turnhout?

Een kantoor huren in een stadspark aan de Collegestraat in Turnhout? Neem contact op met onze kantoorexperts en stel gerust je vragen. Onze kantoorexperts helpen je geheel vrijblijvend en gratis verder. Natuurlijk kun je ook zelf online een rondleiding boeken om dit kantoorpand te bekijken. Ga jij binnenkort een kantoor huren aan de Collegestraat in Turnhout?


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Collegestraat 11 in Turnhout

Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Collegestraat 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner