Kantoor te huur Turnhout, Steenweg op Antwerpen 26

Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Steenweg op Antwerpen 26

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Steenweg op Antwerpen in Turnhout

Een kantoor huren op een centrale plaats aan de Steenweg op Antwerpen in Turnhout? Dat is mogelijk in een kantoorpand gelegen in het midden van een zalig groen stadspark. Het kantoorgebouw ligt op volledig afsluitbaar terrein. Je huurt hier een kantoor met een centrale ligging en hebt een gunstige locatie dicht bij Nederland. Wil jij meer te weten komen over het huren van een kantoor in Turnhout? Lees snel verder en kijk wat dit bedrijvencentrum je te bieden heeft!

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum kun je kantoren van 20 m2 tot 260 m2 huren. Een kantoorvloer van 260 m2 bijvoorbeeld kost €3.315,- per maand. In dit bedrag zijn de servicekosten inbegrepen. Alle kantoren zijn standaard voorzien van vaste vloerbedekking en andere mogelijkheden zijn in goed overleg bespreekbaar. Je hebt de keuze om van je eigen meubels gebruik te maken of kunt de te huren kantoren ook laten inrichten.

Eco vriendelijke kantoren, airconditioning en stadspark

Door een kantoor te huren aan de Steenweg op Antwerpen in Turnhout draag je ook je steentje bij aan het milieu. De kantoorpanden zijn uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen en goed geïsoleerd. Dankzij de gescheiden elektriciteitsmeters heb je altijd een idee hoeveel het verbruik van je airconditioning is. Vaak ben je gebonden aan een internetprovider maar in dit kantoor huur je een kantoorunit en heb je de keuze tussen de 2 grootste providers van België. Het stadspark zorgt voor een aangename omgeving om te toeven tijdens je lunch zodat je helemaal ontspannen weer aan het werk kunt.

Locatie en bereikbaarheid

Door hier een kantoor te huren zit je op een belangrijke centrale locatie. Antwerpen, Brussel, Breda, Eindhoven en Tilburg liggen binnen een straal van 80 km. Zo kun je makkelijk zaken doen met Nederlandse en Belgische klanten. Vanuit Turnhout ben je met de auto binnen 45 minuten in bijvoorbeeld Antwerpen of Tilburg. Op de ruime parking van het terrein heb je ook de nodige voorzieningen om je elektrische voertuig op te laden. Dankzij 2 aparte ingangen ben je altijd zeker van de toegang tot het terrein.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Steenweg op Antwerpen in Turnhout?

Ga jij spoedig een kantoor huren aan Steenweg op Antwerpen in Turnhout? Laat onze vastgoedexperts je helpen met al je vragen. De experts van SKEPP geven geheel gratis en zonder enige verplichting advies en staan je bij met je zoektocht naar een kantoor te huur. Boek online zelf je rondleiding in en ga een kijkje nemen bij het kantoor aan de Steenweg op Antwerpen in Turnhout.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Steenweg op Antwerpen 26 in Turnhout

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Turnhout!
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Steenweg op Antwerpen 26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner