Super deal

Mechelen Noord, Schaliënhoevedreef 20

Huur kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Huur kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Huur kantoorruimte op dit business park aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen. Hier huur je tegen gunstige huurprijzen een private office voor je eigen bedrijf. Deelverhuur is mogelijk vanaf 15 m2 en bij deze verhuurder is het niet meer dan logisch dat de huurcontracten geen minimum duur hebben en je hier dus niet voor lange tijd aan vast zit. 

Huurprijzen

Een eigen kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen Noord hoeft je niet de hoofdprijs te kosten. Het is mogelijk om een eigen kantoor unit te huren van 12 m2 voor een huurprijs van €675,- per maand. Wil je liever een groot kantoor, dan huur je tot wel 27 m2 voor een huurprijs van €1450,- per maand. Hierzitten een groot aantal services bij, waaronder de nutsvoorzieningen. 

Meertalige telefoonbeantwoording en dagelijkse schoonmaak van kantoren

Een kantoorruimte in Mechelen aan de Schaliënhoevedreef is binnen handbereik. Je huurt op de Campus van Mechelen waar vele bedrijven gevestigd zijn en waar je dus je netwerk uit kan breiden. Je maakt bovendien gebruik van hoogwaardige services zoals: meertalige telefoonbeantwoording, dagelijkse schoonmaak van kantoren, gemeubileerde kantoren, gratis gebruik van de vergaderruimtes en een professionele receptie. 

Locatie en bereikbaarheid

Op de Campus aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen Noord staat dit kantoorgebouw waar nog kantoorruimte te huur is. Dichtbij gelegen is de E19, een autosnelweg die Brussel en Antwerpen met elkaar verbindt. De luchthavens van Brussel en Antwerpen zijn hierdoor uitstekend bereikbaar, evenals de haven van Antwerpen. Mechelen is door de centrale ligging in België een ideale plek om te werken. Er is een park in de buurt waar je makkelijk te voet kan komen.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef?

Wil jij een kantoorruimte aan de Schaliënhoevedreef in Mechelen huren, ben je enthousiast en zou je graag willen zien hoe de sfeer in dit kantoorgebouw is? Dat kan! Neem contact op met SKEPP en plan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wie weet heb jij binnenkort een eigen kantoor in Mechelen!

Kantoorruimte huren in Mechelen, Schaliënhoevedreef Schaliënhoevedreef 20 Mechelen Noord Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!