Blogserie: vergelijking kantoorpanden (6) - Eindhoven

  • Door Laure Strikker
  • vrijdag 20 maart 2020

In de blogserie vergelijking kantoorpanden worden steeds een aantal kantoorpanden in een bepaalde stad vergeleken op vier aspecten, namelijk: uitstraling, ligging, services en prijs. Elk aspect wordt vervolgens beoordeeld met een cijfer. In de vorige editie van deze blogserie werd er gekeken naar kantoorpanden in Arnhem. In deze serie is het de beurt aan Eindhoven.


Urkhovenseweg - Eindhoven

Op zoek naar een kantoorruimte in Eindhoven? Neem dan gauw een kijkje in dit moderne en multifunctionele kantoorpand. Het pand is gebouwd in 2001 en ligt op een uitstekende locatie. Het pand is voorzien van voldoende parkeergelegenheid en vele andere faciliteiten waar jij als huurder gebruik van kunt maken!

UrkhovensewegEen kijkje in de pantry van het kantoorpand aan de Urkhovensewerg 39!

Uitstraling - Cijfer: 7 

Je wordt gelijk gegrepen door het gebouw als je er in de buurt bent, dat komt door de uitstraling van de buitenzijde. Aan de binnenzijde valt de lichte omgeving enorm op, doordat de kleur wit veel is toegepast. Verder kun je de inrichting omschrijven als hip en gezellig door het gebruik van een aantal felle kleuren en veel houtstructuren. 

Ligging - Cijfer: 8,5 

Dit kantoorpand heeft een zeer gunstige ligging voor zowel de auto als met het openbaar vervoer. Op korte afstand van jouw werkplek bevinden zich verschillende op/afritten. Denk hierbij aan de A270, A67 en de A2. Reis je liever met het openbaar vervoer? Een bushalte vind je op slechts 8 minuten lopen van jouw kantoor. In de straat bevinden zich verschillende leuke restaurantjes en cafés. Na werktijd snel boodschappen doen? Ook dit is mogelijk. De Lidl bevindt zich in dezelfde straat.

Services - Cijfer: 8 

Naast de kantoorkamers en units beschikt dit prachtige kantoorpand ook over een grote tuin. Heerlijk lunchen in de buitenlucht met je collega’s of een zakenrelatie. Er is een luxe pantry aanwezig om je eigen lunch voor te bereiden. De luxe materialen, kookplaat en oven bieden genoeg comfort om een heerlijke maaltijd te bereiden. 

Prijs - Cijfer: 8

Een kantoorruimte van 288 m2 huur je al voor een maandelijks bedrag van €2890,-. Is dit wat te groot voor jou? Je kunt ook een deel van deze kantoorunit huren. Je huurt 190 m2 al voor €2150,- per maand. De kantoorruimte is voorzien van grote ramen, een eigen entree en een gescheiden toiletgroep. De bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende services.


Neem snel een kijkje aan de Urkhovenseweg 39! 

Lichttoren - Eindhoven Centrum

Huren in een schitterend monumentaal kantoorpand? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit kantoorpand is de voormalige gloeilampenfabriek van Philips. Echt een visitekaartje voor jouw bedrijf! Dit kantoorpand bevindt zich op een toplocatie en wordt omringd door leuke winkels en horecagelegenheden. In dit kantoorpand zijn grote industriële kantoorruimten en spreekruimtes aanwezig.

Lichttoren2Een gezellige werkruimte in het kantoorpand aan de Lichttoren 32!

Uitstraling - Cijfer: 8 

De buitenzijde van het gebouw valt op door de hoogwaardige afwerking en door het grote Philips logo. Binnen het kantoor hangt er een prettige werksfeer door het kleurrijke design met de vele lounge mogelijkheden. Bovendien zijn de presentatieruimtes functioneel en professioneel. Een prettige plek om te werken!

Ligging - Cijfer: 8 

Dit pand gelegen in Eindhoven Centrum kent een zeer gunstige ligging. De loopafstand naar treinstation Eindhoven is slechts tien minuten. Bovendien zijn enkele snelwegen goed bereikbaar en ligt Eindhoven Airport op een kleine twintig minuten rijden. Aan de andere kant profiteer je van het bruisende centrum, met bijvoorbeeld veel horecagelegenheden.

Services - Cijfer: 7,5 

High-speed internet, een telefoonbeantwoordservice en postverwerking: voorbeelden van de hoogwaardige services binnen dit kantoorpand. Bovendien zijn er voorzieningen zoals vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte. Daarnaast zijn er lunchmogelijkheden en kun je gebruik maken van de pantry.

Prijs - Cijfer: 7,5

Werkplek huren? Je huurt hier al een kantoorkamer van 35 m2 voor €1600,- per maand. De kantoorkamers zijn ook beschikbaar in 45 en 100 m2. De prijzen hiervan bedragen €1900,- en €3000,- per maand. De prijzen zijn all-in. Dit betekent dat alle services bij de prijs zijn inbegrepen. Goede prijzen voor moderne kantoorruimte in een kantoorpand op een uitstekende locatie!


Bekijk hier de Lichttoren 32!

Flight Forum - Eindhoven airport

Het prachtige kantoorpand aan het Flight Forum in Eindhoven is gebouwd in 2003. Er worden hier verschillende kantoorruimten en werkplekken voor verhuur aangeboden. Dit pand heeft een een totale oppervlakte van maar liefst 2265 m2. Daarnaast beschikt het  pand over energielabel B. Met een tal aan opties is hier voor iedere onderneming wel een geschikte ruimte te vinden.  

Flight ForumHet prachtige hippe design aan de Flight Forum 840!

Uitstraling - Cijfer: 8 

Van buiten is het een representatief kantoorpand. Een ander beeld als de binnenzijde. Bij binnenkomst valt pas de bijzondere omgeving van het kantoorgebouw op. Dit door het interieur dat door meerdere kleuraspecten een prettige vorm krijgt. Een lekkere omgeving om in te werken!

Ligging - Cijfer: 7

Het kantoorpand bevindt zich op loopafstand van Eindhoven Airport. Bovendien zijn er snelwegen in de omgeving. Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. In de omgeving zijn er enkele gerenommeerde bedrijven, zoals Deloitte en TMC Group. Dus ook de bedrijvigheid is prima! 

Services - Cijfer: 7,5

Met de services en voorzieningen zit het goed aan het Flight Forum. De luxe is volop aanwezig in dit kantoorgebouw met een bedrijfsrestaurant, espressobar en koffiecorner. Ook is er een fitnessruimte en plek om te parkeren. High-speed internet en postverwerking door de receptie. Dit zijn enkele voorbeelden van de uitstekende service!

Prijs - Cijfer: 8 

Een werkplek is hier al te huur vanaf €149,- per maand. Deze is dan 5 dagen per week voor jou beschikbaar. Wil je een eigen werkplek huren? Ook dit is mogelijk. De kosten hiervan bedragen €400,- per maand. Een kantoorunit van 14 m2 is voor €650,- per maand van jou. Heldere prijzen voor het huren van kantoorruimte op een gunstige plek in Eindhoven. 

 
Klik hier voor de Flight Forum 840!

Beemdstraat - Eindhoven Strijp-S

Dit prachtige ruimtelijke bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich in Eindhoven Stijp-S. Het gebouw stamt uit 1992. Het kantoorgebouw is omgeven door veel groen en beschikt over een eigen terras. Er zijn er verschillende bedrijven gevestigd in dit pand, waaronder een makelaarsbureau, designbureau en een medisch-technisch bedrijf. Het onderlinge contact in dit pand wordt erg gestimuleerd. Zo zijn er bijvoorbeeld vrijdagmiddagborrels. Een leuke combinatie van hard werken en plezier!

Beemdstraat 1Een sfeerimpressie van de van Beemdstraat 1!

Uitstraling - Cijfer: 7,5 

De buitenkant van het kantoorpand straalt representativiteit uit. Van binnen zie je meer dan je van buiten verwacht. Het interieur is modern en valt op door lounges en diversiteit in accessoires als stoelen en tafels. Deze afwisseling zorgt voor een fijne sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van de kleuren zwart, wit en rood. Wat maakt dat het pand een moderne strakke uitstraling heeft.

Ligging - Cijfer: 7 

Qua bereikbaarheid is de ligging uitstekend, dit komt door de snelwegen in de omgeving. Bovendien is Eindhoven Airport te bereiken met een kwartiertje rijden. Handig voor internationale klanten of voor de zakenreisjes die zo nu en dan gemaakt worden. Een fijne plek, in de buurt Eindhoven Strijp-S, om te werken!

Services - Cijfer: 7 

Het servicelevel is hoog, gezien de schoonmaakservice en de diensten van de gedeelde receptie. Nog meer interessante voorzieningen? Zeker, want je kunt loungen en gebruik maken van een pantry. Zo kun je lekker je eigen maaltijd bereiden op kantoor. Bovendien is er ook parkeerruimte en zijn er mogelijkheden om te printen!

Prijs - Cijfer: 8

Er zijn in dit bedrijfsverzamelgebouw verschillende kantoorgrootten te huur. Kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 19 m2 tot en met 27 m2. De huurprijs van een kantoorruimte van 19 m2 bedraagt €475,- per maand. Een kantoorruimte van 27 m2 bedraagt €675,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief alle services en voorzieningen. Voor ieder bedrijf is er een passend contract. De kantoorruimten zijn voor zowel een korte als lange termijn te huren. 


Een kantoorruimte huren aan de van Beemdstraat 1?

Welk kantoorpand in Eindhoven komt het best overeen met jouw wensen?

Middels bovenstaande informatie kun je als huurkandidaat zijnde zelf bepalen welke aspecten voor jou belangrijk zijn met betrekking tot kantoorruimte. Kies je voor een kantoorconcept met flexibele werkplekken en een hoog servicelevel? Of ga je toch voor een meer conventionele kantoorruimte zonder aanvullende services? Deze wensen verschillen per huurkandidaat en door middel van dit blog kun je eenvoudig bepalen welke kantoorruimte in Eindhoven het meest geschikt voor jou is. 

Wil jij nou een kantoorruimte huren in Eindhoven?

Ben jij nou enthousiast geworden na het lezen van dit blog? Of wil je gewoon meer informatie over een kantoorruimte huren in Eindhoven of een andere mooie stad. Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag gratis en vrijblijvend advies. Samen met jou gaan wij op zoek naar het perfecte kantoorpand in Eindhoven voor jouw onderneming.


Neem contact op!

Deel 7 van deze blogserie gaat over: Kantoorpanden vergelijken in de stad Groningen

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure