Büro mieten in Amsterdam Sloterdijk

Wo Stadt oder Stadtteil
Was Alle Bürotypen
Wer Personen
1 PersonPersonen
200 Personen
Größe Büro Fläche (m2)
1 m2
Mittel m2
15000 m2
Preis pro Monat Preis pro Monat
Fr.0,-
Mittel Fr.
Fr.100000,-
Standort
Bürogebäude
Service
16 von 16 Büros in in der Nähe Amsterdam Sloterdijk
 • 1
Sortieren nach:
Quick View Werbung

Arlandaweg 92

Amsterdam Sloterdijk

Büroräume ab € 875 p.Monat
Ansehen
Quick View

Naritaweg 108

Amsterdam Sloterdijk

Büroräume ab € 875 p.Monat
Büroflächen ab € 1.516 p.Monat
Ansehen
Quick View

Basisweg 61

Amsterdam Sloterdijk

Büroräume ab € 575 p.Monat
Ansehen
Quick View

Turbinestraat 7

Amsterdam Sloterdijk

(flex) Arbeitsplätze ab € 100 p.Monat
Ansehen
Quick View

Kingsfordweg 151

Amsterdam Sloterdijk

Büroräume ab € 479 p.Monat
Büroflächen ab € 11.159 p.Monat
Ansehen
Quick View

Kabelweg 43

Amsterdam Sloterdijk

(flex) Arbeitsplätze ab € 260 p.Monat
Büroräume ab € 1.500 p.Monat
Ansehen
Quick View

Teleportboulevard 110

Amsterdam Sloterdijk

Büroräume ab € 1.215 p.Monat
Ansehen

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

 • 1
Nicht gefunden, was du suchst? Wir können helfen!
 • Kostenlos und unverbindlich
 • Antwort innerhalb 1 Stunde
 • Persönliche Betreuung
 • Kundenbewertung 9.2/10
Niklas
Niklas
Immobilienexperte
SKEPP eignet sich für Firmen, die lieber eine kostenlose Vergleichswebsite gebrauchen anstelle eines teuren Maklers

Möchtest du ein Büro mieten in Amsterdam Sloterdijk?

Hoe kan je kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk? Nou, heel snel en eenvoudig bij SKEPP! Wij hebben het grootste en meest brede aanbod van kantoorgebouwen door heel Nederland en daar mag jij van profiteren. Of je nu een werkplek voor jezelf wilt huren of een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in opdracht van het bedrijf, jouw droomkantoor vind je hier. Amsterdam is de kantoorhoofdstad van Nederland en ieder stadsdeel of iedere buurt heeft weer een ander kantoorklimaat. Onze site en het advies dat wij je geven is voor jou gratis en geheel vrijblijvend. Wij vinden dat het huren van kantoorruimte eenvoudig en laagdrempelig moet zijn. Start dus direct met zoeken naar jouw droomkantoor.

Andere populaire kantoorlocaties in Amsterdam:

Centrum
Nieuw-West
Duivendrecht
Zuidas

Te huur bij SKEPP:

 • Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
 • Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
 • Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
 • Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
 • Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Amsterdam Sloterdijk - Kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouwen, business centers of kantoorconcepten

Als je Amsterdam Sloterdijk zegt dan denken de meeste mensen direct aan station Sloterdijk. Dit knooppunt van spoorwegen, een metro en meerdere buslijnen is een goed bereikbare locatie en ,met de aanwezige bedrijventerreinen, dus een ideale locatie om kantoorruimte te huren. Jij en collega's kunnen gemakkelijk dit deel van de stad bereiken en vanuit hier doorreizen naar andere steden in de randstad. De bedrijventerreinen met de toepasselijke namen Sloterdijk I, II, III en IV bieden vooral bedrijfsverzamelgebouwen, business centers of kantoorconcepten waar je werkplekken, kantoorkamers of kantoorruimtes huurt. Een aantal bekende straatnamen zijn bijvoorbeeld; de Isolatorweg, Kabelweg en de Turbinestraat. Dit is uiteraard slechts een greep uit de kantoorlocaties waaruit jij kunt kiezen in Amsterdam en wees er zeker van dat je alles hebt bekeken. De verzamelnaam voor deze bedrijventerreinen in Amsterdam Sloterdijk is wellicht beter bekend als de Westpoort en deze werd in 2014 uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk

Kantoorruimte huren op de Westpoort in Amsterdam Sloterdijk is iets dat je serieus zou moeten overwegen als je wilt genieten van een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en natuurlijk ook met de auto. SKEPP helpt jou om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en beschikbare kantoren op deze toplocatie. Je huurt hier bijvoorbeeld een kantoorkamer vanaf €500,- per maand of een werkplek vanaf €260,- per maand. Heb je behoefte aan een grote kantoorruimte en wil je deze huren in Sloterdijk, dan huur je deze vanaf €1910,- per maand en in een creatieve en moderne omgeving. Meer informatie over de gebouwen en mogelijkheden binnen de locaties wordt uiteraard beschikbaar gesteld door ons en hiervoor kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Mocht je na het bespreken van de mogelijkheden en het aangeven van je wensen en behoeften toch liever huren in Amsterdam Zuid, dan helpen we daar graag bij. Voor een goedkoper alternatief in de Nederlandse hoofdstad kun je huren in Amsterdam Noord, waar SKEPP ook aanbod geniet.

Het vinden van kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk is voor SKEPP een kleine moeite

Als jij via SKEPP kantoorruimte wilt huren dan beginnen we met het opstellen van een lijst met al jouw wensen en behoeften zodat we precies weten waar je naar opzoek bent. Wij zorgen dat we de actuele beschikbaarheid en prijzen opvragen van onze kantoorlocaties, zo zorgen we dat we weten of jij een kantoorunit kunt huren in een kantoorgebouw dat matched met wat jij nodig hebt. We maken een selectie van 3 tot 5 kantoren met de ideale prijs/kwaliteitsverhouding en we leveren dit binnen 1 werkdag weer bij jou aan. Wij doen het werk voor je en we zorgen er voor dat we alles transparant maken, zodat jij alleen maar hoeft te kiezen waar je het liefste wilt zitten. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij plannen een gratis rondleiding in op een moment dat het jou uitkomt. Huurcontract ondertekend? Gefeliciteerd en veel succes in je nieuwe kantoor. Je bent ons geen geld verschuldigd, want we hebben afspraken met onze SKEPP locaties. Wij ontzorgen en zijn thuis op kantoor, daarom huur je bij SKEPP!

Kantoorruimte huren tegen de beste prijs en op de meeste ideale locatie in Amsterdam Sloterdijk? Neem contact op met SKEPP en wij helpen je verder. Zo kun jij eenvoudig en snel een kantoorruimte huren in Amsterdam.

Mehr lesen
Kaartweergave