Schließen
Schließen

Bist du auf der Suche nach einem Büro in Rotterdam?

Ben jij in Rotterdam op zoek naar een kantoorruimte? Huur dan bij SKEPP. Wij bieden een lage huurprijs voor een inspirerende werkplek of ruime kantoorkamer. Er zijn ook kantoorruimten op maat te huur! SKEPP is thuis op kantoor.

Populaire kantoorlocaties in Rotterdam

Kantoorruimte huren - Rotterdam Alexander
Kantoorruimte huren - Rotterdam Brainpark
Kantoorruimte huren - Rotterdam Centrum

Te huur bij SKEPP:

 • Een Virtual Office - vanaf €49,- p.m.
 • Flexplek - vanaf €99,- p.m.
 • Eigen Werkplek - vanaf €149,- p.m.
 • Kantoorunits - vanaf €249,- p.m.
 • Grotere Kantoorruimte - vanaf €749,- p.m. 

Jouw nieuwe thuishaven

Rotterdam als echte havenstad staat ook bekend om zijn vernieuwende architectuur. De historische binnenstad werd in 1940 namelijk deels verwoest door een Duits bombardement en moest opnieuw opgebouwd worden. De stad is daarom een moderne stad die nog steeds veranderingen ondergaat. Zo zijn er al vele plannen om torens te bouwen waarvan de hoogte op kan lopen tot wel 230 meter. Op dit moment zijn er veel grote bedrijven gevestigd, zoals Unilever en Nationale Nederlanden. Ook aan winkelcentra en horecagelegenheden schort het niet in Rotterdam. Deze vooruitstrevende stad heeft je dus veel te bieden. Op een tal van plekken in de stad bieden wij kantoorruimten te huur aan. Bijvoorbeeld in het Centrum en Rotterdam Airport. Maar ook in Alexander, het Scheepvaartkwartier en Brainpark.

Jouw zoektocht naar kantoorruimte begint dus onder andere bij het kiezen van de locatie in Rotterdam. Wil je hier graag advies over? Geen probleem. Neem dan gratis contact op met één van onze vastgoedconsultants. Ook is het van belang om duidelijkheid te krijgen over het type kantoor dat je nodig hebt. Je huurt bij SKEPP een werkplek voor de startende ZZP'er, een kantoorkamer voor de MKB'er of een kantoorruimte op maat van meer dan 500 vierkante meter voor de Multinational. Het begint dus bij het kiezen van het juiste kantoortype. In Rotterdam bieden wij op tal van plekken kantoorruimten te huur aan. Zo heb je al een werkplek voor maar €99,- per maand, een kantoorkamer van 15 m2 voor €262,- per maand en een kantoorruimte van maar liefst 155 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €1163,-.

Hoe vinden wij geschikte kantoorruimte voor u?

Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt waar je graag jouw bedrijf wilt vestigen en hoeveel ruimte je nodig hebt, brengen we jouw eisen/wensen inzichtelijk. Welke voorzieningen zijn handig? Is een gedeelde receptie wenselijk om klanten te ontvangen of liever niet? Zoek je een gemeubileerde, turn-key opgeleverde ruimte of neem je eigen meubels mee? Reizen jouw medewerkers/collega's per openbaar vervoer of per auto waardoor parkeerruimte noodzakelijk is? Welke uitstraling is gewenst? Al die indicatoren bespreek je samen met SKEPP, zodat wij voor jou in ons gehele aanbod op zoek kunnen naar enkele geschikte kantoorpanden. Dit doen wij in een telefoongesprek of per mail, samen.

Rotterdam niet de juiste plek voor u? Bekijk dan ons actuele kantooraanbod in DordrechtGouda of Schiedam eens.

Waarom kies je een kantoorruimte van SKEPP in Rotterdam?

Door onze analyse van jouw wensen en eisen, bieden wij je een overzicht van drie tot vijf kantoorpanden die goed bij jou en jouw bedrijf passen. Zo hoef je niet zelf honderden kantoorgebouwen binnen tientallen websites af te speuren. Actuele prijsinformatie? Die krijg je van onze eigen SKEPP locaties. Ons systeem van kantoorruimte zoeken en vinden is uniek in Nederland. Waarvoor wij dat doen? Voor jou natuurlijk! En dat doen we helemaal gratis, je betaalt ons geen cent. Wij hebben namelijk afspraken met onze eigen locaties. Zo vind je gemakkelijk een kantoorruimte in Rotterdam.

Schließen

Büro mieten in "Rotterdam" Wo suchen Sie Büroflächen?

Stadt oder Stadtbezirk
Alle Bürotypen
Preis pro Monat
0,-
gem. €,-
50000,-

Kapazität

Personen
1 PersonPersonen
100 Personen
Fläche (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Ausstattung

51 von 51 Büros in in der Nähe Rotterdam

Nach heutigem Suchfilter sind keine Büros verfügbar in in der Umgebung von Rotterdam.
Stellen Sie im Folgenden einige Filter aus um mehr Büros zu fidnen:

Es sind keine Büros verfügbar in in der Umgebung von Rotterdam.

Es gibt {found_amount} Büros in der Umgebung von, die Ihrer Suche entsprechen:

Nach momentanem Suchfilter sind in in der Umgebung von Rotterdam.
Stellen Sie im Folgenden einige Filter aus um mehr Büros zu fidnen:

Es sind keine Büros verfügbar in in der Umgebung von Rotterdam.

 • 1
 • 2
 • 3
Sortieren nach:
 • 1
 • 2
 • 3
SKEPP eignet sich für Firmen, die lieber eine eine kostenlose Vergleichswebsite gebrauchen anstelle eines teuren Maklers

Welche Einrichtungen möchtest du gerne in deinem Büro haben?

Kaartweergave
×
Freigabe zum Schließen