Amsterdam Centrum, Brouwersgracht 238 4A

  • Schreibtisch

  • Internet

  • Kaffee/Tee

  • Ausdrucken

  • Treffpunkt

  • Schließfach

  • Einschreiben Handelsregister

  • Postadresse

  • Küche

Werkplek huren aan de Brouwersgracht (Centrum)

Een werkplek huren in een monumentaal kantoorgebouw? Dat kan aan de Brouwersgracht in Amsterdam, gelegen in de Haarlemmerbuurt. Hier is namelijk een interessante hub gecreëerd waar creatievelingen hun onderneming naar het volgende niveau kunnen tillen. Het kantoorpand staat in een levendige omgeving met vele horecagelegenheden rondom.

Huurprijzen, kantoor Brouwersgracht, Amsterdam

Momenteel zijn er slechts 4 werkplekken beschikbaar in dit prachtige kantoorgebouw. Je huurt je eigen werkplek voor slechts €280,88 per maand. Je huurt hier een werkplek op de bovenste 2 verdiepingen van een gerenoveerd grachtenpand. Om het kantoor te bereiken loop je door een prachtige gang die volhangt met moderne westerse en Chinese kunst.

Brouwersgracht: vergaderen, printer en goede internetverbinding

In dit kantoorpand is alles aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Bovendien staat er een printer en maak je gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een te gek dakterras. Hier ben je meer dan welkom om even te relaxen wanneer je daar zin in hebt.

Locatie en bereikbaarheid, Brouwersgracht, Amsterdam

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorgebouw prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Buiten Oranjestraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Reis je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A10 als de A5 en A8 binnen enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Brouwersgracht?

Wil jij graag een werkplek huren in dit gave kantoorgebouw? Dat kan! Plan een rondleiding in en kom gezellig een kopje koffie drinken.

Werkplek huren in monumentaal kantoorpand in Amsterdam Brouwersgracht 238 4A Amsterdam Centrum Topadresse!

1 Bewertungen Brouwersgracht

De huiselijke omgeving maakt de werksfeer heel fijn in dit pand! Fijn om hier elke dag je 'thuis op kantoor' te voelen.

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Vielen Dank für deine Beurteilung!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!