Amsterdam Grachtengordel, Korte Leidsedwarsstraat 12-16

  • Schreibtisch

  • Internet

  • Treffpunkt

  • Einschreiben Handelsregister

  • Postadresse

  • Küche

  • Schließfach

  • Parken

Kantoorruimte huren aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in hartje Amsterdam Grachtengordel? Misschien is dit kantoorpand aan de Korte Leidsedwarsstraat een geschikte locatie voor jouw onderneming. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1980 en staat in de buurt De Weteringschans. Het is een creatieve werkomgeving waar diverse filmproducten, webdesigners en vertalers al een kantoorruimte huren. Diverse cafés en restaurants liggen direct naast het kantoorpand, wellicht een leuke locatie voor het organiseren van netwerkborrels. 

Huurprijzen

Op deze locatie zijn kantoorruimtes te huur tegen relatief lage huurprijzen. Op dit moment zijn slechts enkele kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. Enige ruimte die beschikbaar is heeft een oppervlakte van 71 m2. Deze ruimte kun je huren voor €1175,- per maand. Tevens is het mogelijk om bij dit eigentijdse kantoorpand je eigen parkeerplek te huren. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek in hartje Amsterdam. 

Een bemande receptie tijdens kantooruren 

In dit kantoorpand aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam Grachtengordel is een bemande receptie aanwezig tijdens kantooruren. Dat wil zeggen dat er tussen 09.00 en 18.00 altijd iemand voor jou klaarstaat om je te helpen bij eventuele problemen. Verder is er een razendsnelle internetverbinding aanwezig en wordt er eens in de zoveel tijd een huurdersborrel georganiseerd, gezellig toch? 

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 200 meter afstand. Vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Dit maakt dat het pand per openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Ook met de auto is het pand goed te bereiken. Het kantoorpand is niet ver verwijderd van de A10 en de auto parkeer je gemakkelijk op het aanwezige parkeerterrein. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam Grachtengordel?

Heb jij al zin om je eigen bedrijf in dit kantoorpand aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam Grachtengordel te vestigen? Kom snel eens langs om een kijkje te nemen! Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Wij helpen je graag verder op weg in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Korte Leidsedwarsstraat.

Korte Leidsedwarsstraat 12-16 Korte Leidsedwarsstraat 12-16 Amsterdam Grachtengordel Topadresse!

3D Viewer Korte Leidsedwarsstraat

Klick hier zum Aktivieren

4 Bewertungen Korte Leidsedwarsstraat

Deze week heb ik een rondleiding gehad in dit kantoorgebouw.

Het is echt een gaaf kantoorpand op een goede locatie in Amsterdam! Er zitten verschillende ondernemers in verschillende branches, wat een energieke vibe geeft.

Super leuk pand in de Grachtengordel van Amsterdam.

Vriendelijk personeel, goede service en een top locatie.

Hele gezellige kantoren.

Leuke ondernemers werkzaam in dit pand.

Ideaal die 3d-viewer, geeft een goed beeld van de werkelijheid!

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!