Amsterdam Noord, Spijkerkade 3

  • Schreibtisch

  • Internet

  • Kaffee/Tee

  • Ausdrucken

  • Treffpunkt

  • Einschreiben Handelsregister

  • Postadresse

  • Küche

  • Parken

Kantoorruimte huren aan de Spijkerkade in Amsterdam (Noord)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit gave en representatieve kantoorpand. Op de gunstige locatie zijn op dit moment meerdere werkplekken beschikbaar voor een mooie prijs. Het kantoorpand is gebouwd in 1918, maar binnen is het volledig gerenoveerd. Er is een gave industriële look gecreëerd waar werken en ontspanning dicht bij elkaar komen.

Huurprijzen

De beschikbare werkplekken zijn te vinden in een grote openbare ruimte. De bureaus wisselen erg van stijl waardoor er één grote creatieve broedplaats is ontstaan. Het onderlinge contact tussen de huurders is goed. Er worden vaak gezellige lunches georganiseerd en de vrijdagmiddagborrels worden zeker niet overgeslagen. Het is mogelijk om een werkplek te huren voor 3 dagen per week, voor een maandelijks bedrag van €220,-. Wil jij het liefst een vaste fulltime werkplek huren? Hier betaal je een vastbedrag van €310,- voor per maand. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte met werkplekken wilt huren aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord, maak je naast je werkplek ook gebruik van de vele services en faciliteiten in het kantoorpand. Het grootste voordeel zijn toch wel de parkeerplekken voor de deur, waar je gratis (!) je auto kunt parkeren. Dit zie je niet vaak in Amsterdam! Ook zijn er vergaderruimten aanwezig, erg handig voor als er klanten langs komen of voor het geven van een presentatie. Deze vergaderruimten zijn ook voorzien van meerdere (technische) faciliteiten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg gunstig in Amsterdam Noord gelegen, met de auto en het openbaar vervoer is het namelijk makkelijk bereikbaar. De bushalte ‘Amsterdam, Hamerstraat’ is om de hoek en heeft een rechtstreekse verbinding heeft met Amsterdam Centraal. De A10 en A8 liggen ook maar een paar kilometer van het kantoorpand af. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés, leuke winkels en goede restaurants te vinden. Ook erg gezellig om na een werkdag even naar toe te gaan.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast over het huren van een werkplek aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Hoeveel dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Spijkerkade.

Spijkerkade 3 Spijkerkade 3 Amsterdam Noord Topadresse!

2 Bewertungen Spijkerkade

Leuke opzet..

de werkplekken in 1 grote openbare ruimte!

Wanneer je het over een originele en goed uitziende kantoorruimte hebt, dan heb je het over deze locatie!

Fantastisch om te zien dat de huiselijke sfeer in combinatie met de zakelijke kant zorgen voor een comfortabele werkplek.

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!