Rotterdam Waalhaven, Waalhaven O.z. 83

  • Schreibtisch

  • Internet

  • Kaffee/Tee

  • Ausdrucken

  • Treffpunkt

  • Einschreiben Handelsregister

  • Postadresse

  • Küche

  • Parken

Kantoorruimte huren aan de Waalhaven in Rotterdam (Waalhaven)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven? Neem dan een kijkje in dit eigentijdse kantoorgebouw, ook wel kantorencomplex ‘Docksworks’ genoemd. Je huurt hier een kantoorruimte op een van de markantere locaties van de Waalhaven, je hebt vanuit de kantoorruimten fantastisch uitzicht.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 grote kantoorruimten beschikbaar op de 2e en 5e verdieping. Deze kantoorruimten hebben een oppervlakte van 990 m2 en zijn de te huur voor een maandelijks bedrag van €12.375,-. Op de 7e verdieping is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 170 m2 beschikbaar, te huur voor €2125,- in de maand. Deze verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar door de liftinstallatie. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten, deze zijn €40,- per m2 per jaar.

Een luxe pantry, parkeergelegenheid en vergaderruimten

Naast het gebruik maken van je kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven, zijn er ook veel services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg aantrekkelijk maken. Bijvoorbeeld de luxe pantry, hier kun jij jezelf en je collega’s dagelijks voorzien van een lekker kopje koffie/thee. Ook kun je hier in de middag een verse lunch voorbereiden, en vervolgens lekker aan de bar nuttigen. Reis je met de auto of fiets naar het werk? Om het kantoorgebouw zijn voldoende parkeerplekken te vinden en ook is er gedacht aan een fietsenstalling! Komen er klanten langs of wil je een presentatie geven aan een van je collega’s? Je kunt naast je werkplek ook gebruik maken van de vergaderruimten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op meerdere manieren te bereiken, met de auto zelfs zeer goed! Via de ring rond Rotterdam (A15) en ook via de noordzijde (centrum en A20) bereik jij goed jou nieuwe werkplek aan de Waalhaven. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van een paar minuutjes bereik je verschillende haltes van bijvoorbeeld de metro, tram en bus. Wat ook een leuke manier is om naar je werkplek te reizen, is via het water. Er zijn namelijk meerdere watertaxi’s die jou kunnen vervoeren naar de kade.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Waalhaven.

Waalhaven O.z. 83 Waalhaven O.z. 83 Rotterdam Waalhaven Topadresse!

1 Bewertungen Waalhaven O.z.

Je werkt op deze locatie met prachtig uitzicht over de haven, WAUW!

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Vielen Dank für deine Beurteilung!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!