Super-Deal

Utrecht Lage Weide, Savannahweg 17

3542 AW Utrecht Lage Weide

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Savannahweg (West)

Op Bedrijventerrein Lageweide ligt dit eigentijds ingerichte kantoorpand dat gebouwd is in 1989. Een kantoorgebouw met een totale perceeloppervlakte van 4715 m2. Ruimten van verschillende groottes zijn beschikbaar voor de verhuur, startend bij 27 m2. Op deze toplocatie zijn reeds diverse grote bedrijven gevestigd als HEMA, Ziggo, Douwe Egberts en Kühne Nagel. 

Huurprijzen, kantoor Savannahweg, Utrecht 

Kantoorruimten zijn in dit kantoorpand te huur tegen een relatief lage huurprijs. Zo huur je de ruimte van 27 m2 al voor een bedrag van €421,-. Heeft jouw onderneming een grotere ruimte nodig? Huur dan bijvoorbeeld de ruimte van 117 m2. Hiervoor betaal jij een maandelijks bedrag van €1823,-. In deze prijs zijn vele services en voorzieningen inbegrepen. 

Savannahweg: administratieve ondersteuning en voldoende parkeerruimte 

In dit kantoorpand aan de Savannahweg kun je gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Zo bieden ze bij de receptie administratieve ondersteuning, onder meer in de vorm van postverwerking. Verder maak je in het gehele kantoorgebouw gebruik van high-speed internet. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte zodat jij altijd je auto kwijt kunt. Bovendien beschikt het pand over een pantry en kan er indien gewenst voor catering worden gezorgd. Alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Savannahweg, Utrecht 

De snelwegen A2, A12 en A27 bereik je vanaf dit kantoorpand binnen enkele autominuten. Verder ligt bushalte Utrecht Savannahweg op een loopafstand van 6 minuten. In de directe omgeving van het kantoorgebouw vind je het leuke Japanse restaurant Konnichi Wa Takumi en Bar Bloemstede.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Savannahweg?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht met een uitgebreid servicepakket? Neem dan snel contact op of plan een rondleiding in, geheel gratis en vrijblijvend.  

Kantoorruimte te huur vanaf 27 m2 in het centrum van Utrecht! Savannahweg 17 Utrecht Lage Weide Topadresse!

3D Viewer Savannahweg

Klick hier zum Aktivieren

1 Bewertungen Savannahweg

Modern pand, met mooie ruimten en goede ontvangstruimte

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!