Super-Deal

Vianen Utr, De Limiet 13 – 15

4131NR Vianen Utr

5 (1)

Kantoorruimte huren aan De Limiet 13 - 15 in Vianen (De Biezen)

Een kantoorruimte huren aan De Limiet in Vianen in een bedrijfsverzamelgebouw vol mogelijkheden? Geen probleem. Dit kantoorgebouw uit 1970 heeft een gebruiksoppervlakte van wel 16.790 m2 dat bestaat uit zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte. Daarom is het mogelijk om industrieel te combineren met kantoor. Tevens heb je de gelegenheid om in overleg met de verhuurder je kantoorruimte aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. De kantoorruimten bevinden zich in het Handelscentrum Vianen, gelegen op het bedrijventerrein De Biezen, vlak naast de A2. Ook de A27 is dichtbijgelegen waardoor je kantoor me opslag erg goed bereikbaar is. Vrachtwagens kunnen gemakkelijk hun lading laden en lossen door de opstelplaatsen bij het gebouw en de overheaddeuren bij de bedrijfsruimtes. Dit is dé huisvestingsoplossing voor elke creatieve ondernemer, zzp'er, mkb'er en startup!

Huurprijzen

Prijzen op aanvraag.

Eindeloos veel mogelijkheden, gratis parkeren en lekkere koffie

Huur een kantoorunit aan De Limiet in Vianen. De verhuurder is erg flexibel en gaat graag met je in overleg over de mogelijkheden van jouw kantoorruimte en/of bedrijfsruimte. Bij de huurprijs inbegrepen zijn onder andere verse koffie & thee, de schoonmaak van de gezamenlijk en individuele ruimtes, gratis gebruik van de vergaderruimten, wifi via glasvezel, 24/7 toegang en verwarming. Het gebouw beschikt ook over een opslag waar je je goederen kunt opslaan die net zijn gebracht door een vrachtwagen via de opstelplaatsen die gesitueerd zijn voor de bedrijfsruimten. Binnen het object zijn er veel doorgroeimogelijkheden. De sfeer is er laagdrempelig en er is een leuke mix aan bedrijven die elkaar inspireren. Een kantoorkamer voor jou als startup is hier dus geen gek idee. De kantoorruimten kunnen gemeubileerd worden en er is zelfs sprake van een camerasysteem en intercom. Dit getransformeerde gebouw is voorzien van een representatieve entree met een mooie hal.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebouw, ook wel Handelscentrum Vianen, is gelegen op het bedrijventerrein De Biezen vlak bij de A2. De bereikbaarheid met de auto is er goed hierdoor. Met de bus ben je vanuit Utrecht binnen 30 minuten al op locatie en de bushalte is gesitueerd voor de deur. Perfect bereikbaar via zowel de auto die je gratis kunt parkeren bij het kantoorpand, als met het openbare vervoer. Tegenover je kantoorruimte zit de Makro, waar je je lunch kunt halen of benodigdheden voor op kantoor zoals papier voor de printer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan De Limiet?

Wil jij een kantoorruimte met opslag huren aan De Limiet in Vianen? Plan dan snel een gratis rondleiding in en bekijk wat er voor jouw organisatie allemaal mogelijk is. Toch nog behoefte aan meer informatie of wil je een persoonlijk advies gebaseerd op jouw wensen? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants die jou graag geheel vrijblijvend helpen.

Huur een kantoorruimte en/of bedrijfsruimte in Vianen! De Limiet 13 – 15 Vianen Utr Topadresse!

3D Viewer De Limiet

1 Bewertungen De Limiet

Ontzettend gaaf om op deze manier je kantoorruimte in te richten! URBAN is voor ons de perfecte oplossing geweest.

Möchtest du dieses Büro bewerten?

Bewertung:

Vielen Dank für deine Beurteilung!

Wir bedanken uns herzlich, dass du dir Zeit für eine Beurteilung genommen hast! Darum bekommst du von uns!