1 Business Center: jouw eigen kantoor in de buurt

  • By Joost Lansink
  • 17th 2014
  • 10

“Er een grote mismatch ontstaan tussen vraag en aanbod op de kantorenmarkt”, merkt Doornbos op. “Een lange huurtermijn, grote metrages en hoge prijzen zijn nog steeds aan de orde van de dag, maar past niet meer in de huidige tijdsgeest. De zzp'er wil liever flexibiliteit en een vaste prijs voor een kantooroplossing in de buurt. Niet voor niets is de leegstand in kantoorgebouw waar een kantoorconcept wordt toegepast aanzienlijk lager dan regulier.”


1business center geloof in huisvesting voor iedereen. Doornbos: “Elke ondernemer, van groot tot klein, lokaal en internationaal, moet de beschikking kunnen hebben over een eigen kantoor. Een plek om klanten te ontvangen, zaken te doen en andere ondernemers te leren kennen. Zelfstandig, maar niet alleen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat ondernemers en werknemers met een eigen kantoor productiever en gezonder zijn in vergelijking met flexwerkers en flexwerkplekken.”

Daarnaast luistert 1businesscenter naar de markt en speelt in hoge mate in op de behoefte van de zzp'er en zelfstandig ondernemer. “Wij bieden huurders een eigen kantoorkamer, een plek waar je je identiteit van jezelf en je onderneming kwijt kan”, legt Doornbos uit. “De locaties zijn altijd in de buurt van een woning, centrum of station gelegen, waardoor de reistijd minimaal is. De vaste prijs per maand is inclusief servicekosten, internet, netwerk van medehuurders en gebruik van vergaderfaciliteiten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

Meer weten over 1businesscenter? Bekijk het kantoor op onze website en plan een vrijblijvende bezichtiging.

Can I help you?

Mathios
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!