Design item van de maand: Mafalda Chair

  • By Jari Wesselink
  • 11th 2015
  • 10

Iedere maand presenteert SKEPP een design item van de maand, een toonaangevend product in de designwereld. Deze maand vraagt SKEPP extra aandacht voor de Mafalda Chair, ontworpen door de Spaanse Patricia Urquiola. Deze stoel is zeer geschikt voor uw kantoor of werkplek!


Vorm en karakter van de Mafalda

De Mafalda is licht en uitnodigend in vorm en karakter, doordat het door drie conceptueel verschillende componenten gevormd is. Seat, shell en wood base vormen de basis van deze zeer moderne stoel. Een ideale stoel voor uw kantoor of werkplek. Het motto luidt dan ook: "Mafalda is slechts zes jaar oud, maar zorgt voor de hele wereld."

Naam van een stripfiguur

De Mafalda heeft een opvallend, bijna humoristisch, karakter. De naam van de stoel is bewust 'geleend' van een karakter uit een stripverhaal. Hierdoor komt de no-nonsense karakter van de Mafalda uitstekend tot uiting.

Patricia Urquiola

Het ontwerp van deze prachtstoel komt op naam van Patricia Urquiola. De Spaanse opende in 2001 een eigen studio, waar ze producten ontwerpt. Voor haar werk ontving ze diverse onderscheidingen, waaronder Designer of the Year.

Productinformatie

Materiaal: stof of leer
Poten: eikenhout
Gewicht: 25 kg
Zithoogte: 39 cm
H x L x D: 90 x 83 x 73 cm
De stoel wordt klaar voor gebruik afgeleverd

Can I help you?

Kas
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!