Design items van de maand: de Beech Stool en de Beech Chair

  • By Jari Wesselink
  • 2nd 2016
  • 10

De Beech Stool en de Beech Chair zijn de twee design items waarvoor SKEPP aandacht vraagt in maart. Net als in februari zijn er twee design items, in tegenstelling tot eerdere maanden. Beide items van maart zijn ontworpen door DUM Design en zijn aanwinsten voor iedere werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat.


De Beech Stool: een barkruk van beukenhout

De Beech Stool is een barkruk, die gemaakt is van beukenhout. De barkruk is te bestellen in het zwart. Wilt u liever een vrolijkere kleur? Geen enkel probleem, de barkruk is namelijk in diverse (vrolijke) kleuren beschikbaar.

groene grijze beech stool barkruk design item kantoorruimte SKEPPTwee exemplaren van de Beech Stool.

Daarnaast is deze barkruk verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De barkruk is ook beschikbaar zonder rugleuning, zoals te zien is op de foto hieronder. Voor iedere kantooromgeving zijn er geschikte exemplaren beschikbaar.

dum beech stool barkruk met leuning zonder leuning kantoorruimte design skeppDe barkruk, verkrijgbaar met en zonder rugleuning.

De Beech Chair: een stoel met een gebogen frame

De Beech Chair is een functionele stoel. De stoel is in de basis van hetzelfde materiaal gemaakt als de Beech Stool, namelijk van beukenhout. De zitting en de rugleuning zijn van multiplex gemaakt.

stoelen meerdere kleuren zwart roze wit beige grijs design item kantoorruimteMeerdere exemplaren van de Beech Chair.

Zoals te zien op de foto hierboven: de stoel is in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Kortom, voor iedere werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat zijn er bijpassende kleuren en afmetingen beschikbaar van de Beech Chair.

zwarte stoel verschillende zijden gefotografeerd beech chair design SKEPPEen zwart exemplaar van de Beech Chair.

DUM Design: opgericht door drie Nederlanders in 2008

De Nederlanders Wiebe Boonstra, Marc van Nederpelt en Martijn Hoogendijk zijn de eigenaren van DUM Design. De drie Nederlanders ontwierpen in 2008 het merk DUM. Het doel was om een duurzame relatie op te bouwen met klanten en aan de wensen van de klanten te voldoen. De ontwerpers vinden producten opnieuw uit en herontwerpen producten, dit kan zorgen voor een nieuwe beleving en ervaring. Zo kan een relatie met het product ontstaan.

De twee design items van februari waren de Afteroom Lounge Chair en de Fuwl Cage Table

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!