Uitgelicht: Kantoorpanden en kantoorruimtes in Amsterdam met een geweldige kantoorinrichting

  • By Elza olde Keizer
  • 21st 2017
  • 10

De perfecte kantoorinrichting

Heb jij een kantoorpand in Amsterdam of wil jij er graag één huren? En heb je inspiratie nodig voor de kantoorinrichting? Dan zit je hier goed! Wij weten de meest populaire kantoorpanden, op de meest geschikte locaties met een kantoorinrichting waar je U tegen zegt! Wie wil er nou niet werken in hartje Amsterdam? Sowieso de moeite waard om deze foto’s te bekijken! Wij zijn d’r gek op! Wat jij?


Aan de Amsterdamse Grachten…

Zoals Wim Sonneveld al zingend verklaarde: “Aan de Amsterdamse Grachten heb ik heel m’n hart voor altijd verpand, Amsterdam vult mijn gedachten als de mooiste stad in ons land.“ Amsterdam, de wereldstad die bekend staat om haar prachtige grachten, de karakteristieke grachtenpanden, de veel bezochte coffeeshops en de ‘mysterieuze’ steegjes. Vul dat zelf maar in… Maar bovendien, de wereldstad waar alle nationaliteiten tezamen komen. The place to be!

Kantoorruimte huren aan de grachten in AmsterdamEen kantoorruimte kun je ook huren met een uitzicht op de grachten in Amsterdam.

Ook is Amsterdam de stad van de inspiratie. Grote bedrijfsplannen en creatieve ideeën worden hier bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd. Een stukje wat daarbij onmisbaar is: een inspirerende kantoorinrichting. Het begint bij het vinden van een geschikt kantoorpand, werkplek of kantoorruimte met een duurzame en flexibele werkomgeving, in Amsterdam. Hulp nodig bij deze zoektocht? Wij zijn je partners in crime. Tevens zorgen wij voor de finishing touch: een bijzondere kantoorinrichting. Heb je even? Wij geven je kantoorinrichting inspiratie!

URBAN doorbreekt de starheid

Deze flexibele inrichting, bestaande uit innovatieve producten, ziet er aantrekkelijk uit met warme stoffen en een afgestemd pallet aan lichte kleuren. De stijlvolle URBAN zorgt ervoor dat verschillende werkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd in de kantoorruimte. Een simpele lange witte tafel met bijpassende design stoelen, afgewerkt met een lichtgrijze stoffen leuning. Of wat dacht je van mat zwarte hoge krukken aan een hoge tafel?

URBAN lounge

Deze URBAN lounge is perfect voor een informeel overleg.

Let’s work in the CITY

Stijlvol met warme en volle kleuren, een snufje huiselijkheid maar met een kwaliteitsuitstraling. Dat is CITY, het inrichtingsconcept dat uiteraard past bij een ‘city’ als Amsterdam. Dit inrichtingsconcept bevat een ergonomisch design. Comfort en goed functioneren staan voorop. Van die fijne bureaustoel kom jij de komende paar uur niet af!

Laat je inspireren door deze inrichtingsconcepten gebaseerd op C4, en plaats jouw organisatie in één klap in deze nieuwe tijd en stijl! Maar hoe nu een kantoorpand verder in te richten? Wij lichten de perfecte locaties en de perfecte kantoorruimtes met de perfecte kantoorinrichting uit.

Wij weten de perfecte kantoorpanden en kantoorruimtes met een geweldige kantoorinrichting in Amsterdam

Behoefte aan een plek voor informele praatjes, inspirerende vergader- en presentatieruimten, een uitvoerende werkruimte en een plek om je terug te trekken? En een kantoorpand met een toffe kantoorinrichting? Welke kantoorpanden in Amsterdam hieraan voldoen? Lees het hieronder en laat je verrassen. Na dit gelezen en gezien te hebben wil je niets liever!

Kantoorpanden in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam West? Dan moet je aan de Arlandaweg 92 zijn! Dit eigentijdse kantoorgebouw met diverse kantoorruimtes voldoet zeker aan bovenstaande punten. Van kleine rustige ruimtes tot grote lichte ruimtes. Een plek om je terug te trekken en een plek om te brainstormen. Elke ruimte is te creëren en in te richten naar wens. Een groot pluspunt? De fitnessruimte! Even je hoofd leeg maken? Dan is dit de juiste plek!

Arlandaweg 92 AmsterdamAan de Arlandaweg in Amsterdam West is het kantoorgebouw zo ingericht dat het in alle behoeften voorziet.

Als je het hebt over een toffe locatie voor een kantoorruimte in Amsterdam, dan heb je het over de Spuistraat. Over de bereikbaarheid van het kantoorpand hoef je je geen zorgen te maken. Met 11 minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam Centraal, ben jij op je werk! Niet alleen met de bereikbaarheid scoort dit kantoorpand pluspunten, de kantoorinrichting van dit fraaie monumentale kantoorpand is perfect! Zeer moderne en lichte kantoorruimtes met een industrieel tintje. En dan hebben we het nog niet eens over de binnentuin en het dakterras gehad. Niets te klagen dus tijdens de zomermaanden!

Spuistraat AmsterdamSpuistraat Amsterdam 3Spuistraat Amsterdam

Foto’s Spuistraat (centrum)

En als je het doet, moet je het natuurlijk goed doen! Een prachtig monumentaal pand aan de Herengracht in Amsterdam. Hoge plafonds en ramen, een marmerenvloer en een prachtige stijltrap. De karakteristieke eigenschappen van misschien wel jouw toekomstige kantoorpand! Dit kantoorgebouw uit 1638 heeft een rijke geschiedenis. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, Sushi Me en verschillende lunchrooms liggen om de hoek! Even weer terug naar het pand..

Dit kantoorpand bevat grote, lichte en open ruimtes. Daar waar jij straks met je collega’s grote plannen uitwerkt, kijk je uit op een mooie groene tuin met uitlopende bomen en bloeiende bloemen, in de zomer uiteraard. Een kantoorunit past binnen in dit monumentale pand perfect op zijn plaats, evenals de Connect, Conference, CoWork & Concentrate werkplekken!

Foto’s Herengracht Amsterdam

Wibautstraat, Amsterdam Centrum. De plek en omgeving waar het barst van de ideeën. Daar bevindt zich dit inspirerende kantoorpand, maar waar ook veel studenten, bedrijven, restaurants en hogescholen zijn te vinden. De perfecte locatie om jouw kantoorruimte te huren. Dit moderne en hippe kantoorpand biedt veel extra’s: vaste telefoons en printers, supersnelle Wi-Fi-verbinding en een grote afgesloten parkeerplaats. Pluspuntje? De schoonmaak is inclusief! Maar nu over de geweldige inrichting. Er zijn verschillende kantoorruimtes: een plek om te brainstormen, je ideeën uit te werken, een plek om je terug te trekken en een plek om met je collega te praten over het weekend. Elke kantoorruimte is in detail uitgewerkt en wel op een oogverblindende manier! De groene kantoorplanten, de lange witte tafels, hoge krukken en die fijne bureaustoelen zijn hier niet weg te denken. Eén tip: probeer de ‘bed talks’ uit! Even serieus, dat wil iedereen!

Foto’s Wibautstraat (incl. Bed Talks)

Inspiratie genoeg, toch?

Vier verschillende kantoorpanden, vier verschillende stijlen, vier verschillende inrichtingen en vier verschillende locaties, en dat allemaal in Amsterdam! Zie jij jou al langs de grachten lopen tijdens de lunchpauze? Een vrijdagmiddagborrel doen met je collega’s bij de bekendste kroeg ‘The Old Sailor’? En zie jij jouzelf al grootste plannen bedenken in één van deze prachtig ingerichte kantoorpanden?

Naast deze bovengenoemde kantoorruimtes zijn er nog veel meer locaties in Amsterdam. Bekijk en vergelijk de kantoorruimtes die aansluit bij jouw wensen. Een rondleiding krijgen kan altijd! Daarnaast helpen wij graag een handje om alles af te handelen!

Even tussen ons… Stiekem wil jij sowieso de ‘Bed Talks’ hè?

Can I help you?

Pim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!