Binnenkort bij oVVice: de oVVice-app

  • By Jari Wesselink
  • 8th 2016
  • 10

Vergaderruimte reserveren via de oVVice-app

Een vergaderruimte reserveren of eten en drinken bestellen via een applicatie op uw telefoon? Vanaf de herfst is dit mogelijk binnen de oVVice-vestigingen in Arnhem, Rotterdam en Amsterdam. Er wordt momenteel hard gewerkt om de app gereed te maken.


algemene ruimte koffiecorner kantoorpand amsterdam hogehilweg SKEPPAlgemene ruimte binnen oVVice Amsterdam aan de Hogehilweg.

Een creditsysteem op basis van de maandelijkse huur

oVVice zal bij de lancering van de applicatie van start gaan met een creditsysteem. Deze credits worden berekend op basis van de maandelijkse huur. "Wij kijken erg uit naar de lancering van deze app en we verwachten dat deze app goed ontvangen wordt door de gebruikers", aldus Kim Buter, oVVice-Manager.

vergaderruimte marten meesweg rotterdam huur kantoorruimteVergaderruimte binnen de oVVice-vestiging in Rotterdam Alexander.

Hello Energy: nieuwe huurder en het bedrijf dat de narrowcasting faciliteert

"Sinds enkele weken hebben wij huurder Hello Energy mogen verwelkomen op onze locatie in Rotterdam", zegt Buter. Hello Energy is naast huurder van oVVice, ook het bedrijf dat de narrowcasting faciliteert. "Wat wij een erg belangrijke toevoeging op ons belevingsconcept vinden, is het hebben van een betere informatievoorziening voor onze gasten", legt Buter uit. Begin juni zijn er meerdere schermen geïnstalleerd. Op deze schermen worden berichten over het concept, het duurzame verbruik en functionele- en interne informatie gecommuniceerd.

Lees ook dit nieuwsbericht: Samenwerking tussen oVVice Rotterdam en HealthBooster

Can I help you?

Mathios
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!