Nieuwe oVVice-vestiging in Apeldoorn

  • By Jari Wesselink
  • 11th 2016
  • 10

Groot nieuws: dit najaar een nieuwe vestiging

Vorige week zijn de papieren getekend, waardoor het definitief is: oVVice opent dit najaar een nieuwe vestiging in het centrum van Apeldoorn. oVVice Apeldoorn bevindt zich aan de Roggestraat. "Het mooie pand in het centrum van Apeldoorn zal volkomen gerenoveerd worden in de inmiddels bekende oVVice-stijl", zegt Kim Buter, oVVice-Manager.


nieuwe kantoor ovvice in apeldoorn te huur kantoorruimteDe nieuwe vestiging van oVVice aan de Roggestraat in het centrum van Apeldoorn.

SKEPP design+build al druk met de inrichting van het kantoor

Net als bij de andere oVVice-vestigingen in Arnhem, Rotterdam en Amsterdam zal SKEPP design+build ook de inrichting binnen de nieuwe vestiging verzorgen. "SKEPP design+build is al druk bezig met de realisering van de nieuwe faciliteiten", aldus Buter. De vierde oVVice zal in dit najaar geopend worden.

Eigentijdse kantoorruimte huren binnen een oVVice-vestiging?

Kunt u niet wachten op de nieuwe vestiging van oVVice in Apeldoorn, maar wilt u wel graag een kantoorruimte huren in één van de kantoren van het kantoorbelevingsconcept? Huur dan een moderne kantoorkamer in oVVice Arnhem, een eigentijdse kantoorruimte in Rotterdam of een kantoor aan de Hogehilweg in Amsterdam. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met SKEPP!

nieuwe ovvice vestiging in apeldoorn roggestraat

Lees ook dit nieuwsbericht: Binnenkort bij oVVice: de oVVice-app

Lees ook dit nieuwsbericht: Samenwerking tussen oVVice Rotterdam en HealthBooster

Lees ook dit nieuwsbericht: HNK Rotterdam Westblaak, project van SKEPP, geopend

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!