Restyling AtoomClub Utrecht A2 afgerond

  • By Jari Wesselink
  • 8th 2016
  • 10

Stijl AtoomClub Utrecht A2 vindt aansluiting bij andere vestigingen

Ruim 5 jaar geleden is de eerste vestiging van AtoomClub geopend in Utrecht aan de Atoomweg, vlakbij de snelweg A2. Nu, 5 jaar later, heeft er een restyling plaatsgevonden bij AtoomClub Utrecht A2. Na de vestiging in Utrecht, opende AtoomClub ook panden in Amsterdam en Amersfoort.


restyling utrecht atoomweg atoomclub skepp design buildEen impressie van het resultaat van de restyling van AtoomClub Utrecht A2.

Ook kantoorkamers beschikbaar in AtoomClub Utrecht A2

Met de restyling is de stijl van AtoomClub Utrecht A2 vergelijkbaar met die van de vestigingen in Amsterdam en Amersfoort. "Qua look&feel is aansluiting gezocht met de 2.0 versie van de AtoomClubs in Amsterdam en Amersfoort", licht mede-eigenaar Arjan Kuilman toe.

kantoorgebouw atoomweg utrecht atoomclub lounge huur SKEPPDeze 'zithoek' is gerealiseerd bij de restyling van de vestiging in Utrecht.

Ook zijn er inmiddels eigen afgesloten kantoorkamers te huur in de vestiging in Utrecht, iets dat in Amsterdam en Amersfoort al het geval was. SKEPP design+build heeft een grote rol gespeeld in de totstandkoming van de kantoorkamers in Utrecht.

atoomclub utrecht restyling lunchruimte huur De lunchruimte bij AtoomClub Utrecht A2.

AtoomClub-team uitgebreid met 3 nieuwe ClubManagers

In de recent geopende AtoomClub in Amersfoort op bedrijventerrein Calveen is Jeroen van Eck aangesteld als nieuwe ClubManager, nadat Lotte Windey besloot om te stoppen met haar functie bij AtoomClub. Ook in Utrecht zijn er 2 nieuwe ClubManagers, namelijk Vivian Persijn en Annelies Haaksman. Er zijn overigens nog 2 vacatures bij AtoomClub, want er wordt nog gezocht naar een technisch/facilitair manager en een verhuurmanager.

Lees ook dit nieuwsbericht: Bezettingsgraad binnen AtoomClub Amersfoort A1 al 30%

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!