Save the date: Kantorenmarkt op 14 april

  • By Jari Wesselink
  • 17th 2016
  • 10

De kantorenmarkt in Nederland is volop in beweging. Vragen als 'Wat betekent de economische opleving voor de kantorenmarkt?' komen aan bod, tijdens de kantorenmarkt in april. En 'Duurzaam en flexibiliteit is tegenwoordig belangrijk, maar hoe is dit te financieren?' is ook een interessante vraag, die behandeld gaat worden tijdens de kantorenmarkt.


Locatie: Het welbekende WTC-gebouw in Amsterdam

De kantorenmarkt op 14 april 2016 zal plaatsvinden aan de Strawinskylaan 1 in Amsterdam, ofwel het World Trade Center Amsterdam. De dag begint met themasessies van 10.00 uur tot 12.00 uur, elke sessie duurt 50 minuten. De sessies vinden plaats voor het hoofdprogramma.

wtc kantoor amsterdam strawinskylaan

Een panoramafoto van het indrukwekkende WTC-gebouw in Amsterdam.

Interessante sprekers tijdens het hoofdprogramma van de markt

De volgende personen zullen spreken tijdens het hoofdprogramma, tussen 12.00 uur en 16.00 uur: René Buck van Consultants International; Paul Oortwijn, directeur van Cresa Workplace Solutions; Mark van Rijt, Manager Facility Management bij ABN AMRO en Geanne van Arkel van Interface. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten met een netwerkborrel op het Huisvestingsplein.

Sven Brookhuis van SKEPP spreekt tijdens de eerste themasessie

Sven Brookhuis van SKEPP bijt het spits af en zal tijdens de eerste themasessie 'Van typefabriek naar merkbeleving' van 10.00 uur tot 10.50 uur spreken in het WTC. Het komt erop neer dat kantoren niet langer 'typefabrieken' zijn, maar inspirerende omgevingen om mensen te ontmoeten, om kennis te maken en om informatie uit te wisselen met elkaar.

hip kantoorconcept met loungeplekken met sven brookhuis van skepp op de foto

Sven Brookhuis in de vorig jaar geopende oVVice-vestiging in Rotterdam.

Kantoorbelevingsconcepten bieden huurders duurzame flexibiliteit, hierdoor hoeven vierkante meters 'verborgen leegstand' niet meer gehuurd te worden. Een belangrijk aspect van de eerste sessie van de kantorenmarkt in Amsterdam.

Wat is 'hot' voor de kantoormedewerker van vandaag?

Ook gaan de aanwezige mensen met Sven Brookhuis aan de slag met vragen als 'Hoe krijgt merkbeleving van kantoren vorm?', 'Welke rol speelt duurzaamheid in de merkbeleving?' en 'Is er markt voor een 'puur en eerlijk kantoor?'. En misschien wel de belangrijkste vraag: 'Wat is 'hot' voor de kantoormedewerker van vandaag? Waarvoor komt hij of zij naar kantoor?'.

Lijkt u dit een interessante sessie? Meld u dan hier aan voor deze sessie en bespreek de net genoemde vragen of bekijk het gehele programma van de kantorenmarkt op 14 april.

Lees ook de blog over het huren van kantoorruimte aan de Amsterdamse grachtengordel.

Can I help you?

Mathios
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!