SKEPP bouwt nieuw kantoor Plegt-Vos Bouwgroep in Hengelo

  • By Jari Wesselink
  • 5th 2015
  • 10

Voor de design+build-tak van SKEPP is er de komende maanden weer een mooie uitdaging: het nieuwe kantoor van Plegt-Vos Bouwgroep wordt gebouwd. Dit kantoor staat aan de Sherwood Rangers 5 in Hengelo, ook wel het Ahrend-gebouw genoemd.


Eerste werkzaamheden zijn inmiddels begonnen

Eind januari zijn de eerste bouwactiviteiten van start gegaan. Conform de planning zal Plegt-Vos Bouwgroep eind maart haar nieuwe onderkomen van 800 m2 gaan betrekken. Een team van SKEPP design+build heeft de laatste maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling en definitieve uitwerking van de plannen voor de nieuwe huisvesting.

logo plegt-vos verbouwing in hengelo SKEPP

Plegt-Vos vanuit Oldenzaal naar het Ahrend-gebouw in Hengelo

Plegt-Vos verplaatst haar activiteiten vanuit Oldenzaal naar het nieuwe onderkomen in Hengelo. Plegt-Vos is een traditioneel bedrijf, dat al ruim 110 jaar de warme traditie combineert met ambitie en lef. De kernactiviteiten die het bedrijf uitvoert zijn vastgoedontwikkeling, woningbouw, beheer en onderhoud, infra en milieu en ook burgerlijke- en utiliteitsbouw.

SKEPP realiseert nieuwe huisvesting Ausnutria Hyproca in Zwolle

Can I help you?

Kas
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!