SKEPP intensief bezig met revitalisatie van het pand van Bureau Veritas in Amersfoort

  • By Jari Wesselink
  • 4th 2015
  • 10

SKEPP design+build is momenteel, in samenwerking met WPM Gebouwbeheer en aannemersbedrijf Van Zoelen BV, druk doende met de realisatie van de algehele revitalisatie van de huidige huisvesting van Bureau Veritas aan de Computerweg te Amersfoort.


Begane grond en eerste verdieping worden momenteel casco opgebouwd

Na een gedegen voorbereiding is Bureau Veritas verplaatst naar de tweede en derde verdieping van het pand. Momenteel wordt de begane grond, net als de eerste verdieping, casco opgebouwd. Dit gebeurt via een door alle partijen overeengekomen lean planning. Dat is een andere planning, dan een traditionele planning. Het komt er kortweg op neer dat een volgende activiteit wordt uitgevoerd, als de vorige erom vraagt.

Aan het eind van het eerste kwartaal van 2016 is het pand volledig gerenoveerd

In week 52, die begint op maandag 21 december, begint de interne verhuizing van Bureau Veritas naar de volledig gerenoveerde en opnieuw ingerichte verdiepingen. Aansluitend worden de leeggekomen verdiepingen, de centrale hal en de trappenhuizen volledig onder handen genomen. Aan het eind van het eerste kwartaal van 2016 heeft het pand aan de Computerweg in Amersfoort een volledige metamorfose ondergaan.

Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie

Bureau Veritas biedt op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, onderhouden en aantonen van verplichtingen. Het gaat om verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!