Team van SKEPP uitgebreid met nieuwe medewerkers

  • By Jari Wesselink
  • 13th 2016
  • 10

Zeven nieuwe medewerkers bij SKEPP design+build

Sinds 1 januari van dit jaar zijn er 7 personen begonnen met werken bij de design+build-tak. Jeroen Leferink is vanaf 1 januari in dienst als Uitvoerder, iets dat SKEPP in november al aankondigde in een nieuwsbericht. Daarnaast is Evelien Koekoek in dienst gekomen vanaf 25 januari als Architecte.


Dennis de Swart maakte op 16 februari zijn entree als Software Developer, terwijl Klaasjan Nijland is begonnen als inkoper op 14 maart van dit jaar. Op 1 april startte zowel Mandy Smit (als Interieurarchitecte) en Ronald Link (als Projectleider). Tot slot is Mark Molenaar op 18 april begonnen in zijn functie als Ontwerper bij de SKEPP.

Ook nieuwe SKEPP'ers bij bij SKEPP huren+verhuren vanaf juli

Melvin Hamer en Jari Wesselink zijn momenteel al parttime werkzaam binnen het huren+verhuren-team, Kas Bruinsma is momenteel aan het afstuderen bij SKEPP. Vanaf 1 juli zal Melvin Hamer fulltime als Hoofd Development aan de slag gaan, Jari Wesselink zal vanaf 1 september fulltime de functie van Hoofd Content & Marketing gaan vervullen. Kas Bruinsma start ook op 1 september als Vastgoedconsultant.

Ook werken bij SKEPP? Bekijk de openstaande vacatures!

Ziet u het ook zitten om te werken bij SKEPP? Dan is het belangrijk om te weten dat er momenteel een aantal vacatures zijn. Bij SKEPP design+build zijn er vacatures voor een Webdeveloper, een Calculator/Werkvoorbereider en een PHP/C++ Developer. Bij het huren+verhuren-team wordt nog gezocht naar een stagiair als Front-end developer en een stagiair Marketing & Communicatie.

Can I help you?

Pim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!