Top 100 Netwerkers: stem op Mattijs Kaak van SKEPP!

  • By Jari Wesselink
  • 24th 2016
  • 10

De Top 100 Netwerkers verschijnt voor de vijfde keer

De Top 100 Netwerkers, een initiatief van Vastgoedjournaal, verschijnt in 2016 voor de vijfde keer. 'Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt,' communiceert Vastgoedjournaal op de eigen website. De uitslag wordt bepaald door het aantal stemmen, de netwerker met de meeste stemmen eindigt op de eerste plek. Voor de start van de Provada in juni maakt Vastgoedjournaal de Top 100 Netwerkers van 2016 bekend.


Breng uw stem uit op Mattijs Kaak van SKEPP!

Mattijs Kaak behoort ook tot de lijst van beste netwerkers in de vastgoedsector. Door uw stem uit te brengen, helpt u hem zo hoog mogelijk op de lijst te eindigen. Via deze link kunt u uw stem op hem uitbrengen. U kunt maximaal 3 netwerkers uit de gehele lijst selecteren.

top 100 netwerkers vastgoedjournaal vastgoedsector mattijs kaak skepp kandidaatMattijs Kaak tijdens SKEPP pitch 2016.

De kandidaten zijn geselecteerd op netwerkkwaliteiten

De kandidaten zijn niet allemaal grote namen uit de sector, er zijn ook kandidaten die het netwerk in de luwte onderhouden. Andere kandidaten laten hun gezicht wél zien op alle belangrijke evenementen en weer anderen geven indrukwekkende presentaties. Alle kandidaten zijn geselecteerd op de eigen netwerkkwaliteiten.

STEM HIER OP MATTIJS KAAK!

Lees ook dit nieuwsbericht: Mattijs Kaak in gesprek met Bas van Holten van Merin

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!