Mattijs Kaak in gesprek met Gründemann en Happel van G&S Vastgoed

  • By Jari Wesselink
  • 28th 2015
  • 10

SKEPP sessies met inspirerende personen uit de vastgoedwereld

Mattijs Kaak, partner bij SKEPP design+build, spreekt in SKEPP sessies met personen uit de vastgoedwereld over ontwikkelingen in deze wereld. Ditmaal praat hij met Martine Gründemann en Jet Happel van G&S Vastgoed.


Wie zijn Martine Gründemann en Jet Happel van G&S Vastgoed?

Beide vrouwen dragen op meerdere niveaus verantwoordelijkheid voor de commerciële kant van G&S. Ze zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Zuidas als woongebied. Bovendien is Gründemann onlangs uitgeroepen tot Vastgoedvrouw van het jaar 2015, tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE.

De ideale manier van wonen volgens Gründemann en Happel

"Ik houd van nieuwbouw en architectuur maar ideaal wonen betekent voor mij een goede plek voor iedereen in een gezin", zegt Gründemann tegen Kaak. "Ruimte in de onmiddellijke en stedelijke omgeving."

Happel kan zich vinden in de woorden van haar collega. Ze zegt dat ze in de eerste plaats grootstedelijk wil wonen. "Daarnaast houd ik van hoogbouw, vergelijk het met steden als New York en Londen." Zowel Gründemann als Happel verhuist volgend jaar naar de Zuidas in Amsterdam.

De Zuidas: nu een kantorengebied, maar binnen enkele jaren ook een woongebied

Kaak verbaast zich dat de vrouwen in de Zuidas willen wonen, want hij ziet de Zuidas vooral als kantorengebied. "Door de week is er leven genoeg, maar in het weekend is het uitgestorven," licht Kaak zijn verbazing toe.

"Het gaat hier compleet veranderen. Amsterdam vraagt daarom, want de historische binnenstad kan de druk niet meer aan. De stad gaat zich deels verplaatsen," aldus Gründemann en Happel.

Lees het volledige artikel op Vastgoedjournaal.nl

Can I help you?

Pim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

Download our magazine: Offline

In our magazine you'll find tips, amazing offices, latest furnishing trends and the most unique offices in Holland. Get some inspiration!