Flexible work spaces

Een flexwerkplek is een verzamelnaam voor een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet in de werkomgeving maar in de beschikbaarheid. Een werkplek is altijd beschikbaar, een flexplek niet.


Ben jij op zoek naar een flexwerkplek, voor een dag of voor langere tijd? SKEPP helpt jou de ideale flexwerkplek te vinden. Geef je eisen en wensen aan bij één van onze vastgoedconsultants en wij gaan gratis op zoek naar jouw nieuwe plek. Je ontvangt via SKEPP meerdere voorstellen en gerichte huurprijzen. Daarna is het slechts een kwestie van vergelijken en kiezen!

Wat is een flexwerkplek?

Een flexwerkplek is een verzamelnaam voor een flexplek en een werkplek. Veel mensen vinden het lastig om het onderscheid te zien tussen een flexplek en een werkplek. Het verschil tussen beide zit niet in de werkomgeving maar in de beschikbaarheid. Hierdoor is de naam flexwerkplek ontstaan, zo kunnen we meerdere werktypen onder één verzamelnaam scharen.

De werkplek

Wil je een werkplek huren? Dan huurt u een vaste plek in de open kantoorruimte. Hiermee bent u altijd verzekerd van uw eigen plek waarvoor u overigens wel een (iets) hogere huurprijs betaalt dan voor een flexplek. Soms bieden werkplekken u een bureau met een eigen locker. Zo kunt u altijd spullen in uw bureau achterlaten.

De flexplek

Kiest u liever een flexplek? Dan kiest u feitelijk voor een membership die u recht geeft om onbeperkt gebruik te mogen maken van de beschikbare plekken in de open kantoorruimte. Dat betekent dus dat er wel plekken beschikbaar moeten zijn. Zit alles vol? Dan heeft u pech! U bent dus goedkoper uit, maar u heeft ook geen zekerheid.

Waar kun je een flexwerkplek huren en hoeveel kost het?

Flexwerkplekken zijn te huur bij business centers en kantoorbelevingsconcepten. De prijzen van flexwerkplekken verschillen per locatie en per business center of kantoorbelevingsconcept. De huurprijs voor een flexwerkplek wordt uitgedrukt in een all-in huurprijs. Ga wel altijd na bij de verhuurder of het gaat om een flexplek of werkplek.

Op zoek naar een flexwerkplek? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op met één van onze gecertificeerde vastgoedconsultants. Telefonisch te bereiken via 085-8770519, per WhatsApp via 06 20 86 79 57 of per e-mail via info@skepp.nl.

Of bekijk eerst alle te huren flexwerkplekken van SKEPP.

Bied jij flexwerkplekken te huur aan? Plaats je aanbod!

Lees meer over het verhuren van flexwerkplekken via SKEPP.

Can I help you?

Kim
Real estate agent


Why SKEPP?

  • No obligations
  • A response within the hour
  • Customer rating 9.2/10

'How to save on the costs of an office space'

In this whitepaper 'How to save on the costs of an office space' we give advice on how to save on rental costs as the renter of office space. Take advantage of it and don't pay too much!