RENTED OUT

Almelo, Grotestraat 6

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Almelo!

Kantoorruimte huren aan de Grotestraat in Almelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Grotestraat in Almelo? Dit kantoorpand is midden in het centrum van Almelo gelegen aan een gezellige winkelstraat en heeft een zeer representatieve uitstraling. Het pand is gebouwd in 1926 en recentelijk volledig gerenoveerd. In het kantoorgebouw zijn er twee kantoren gerealiseerd. Maar het is ook mogelijk om beide kantoren te combineren. 

Huurprijzen

Er zijn twee kantoorruimten te huur met een oppervlakte van 65 m2. Je huurt een ruimte van 65 m2 voor een maandelijks bedrag van €693,-. Mocht je beide ruimten willen huren dus  met een oppervlakte van 130 m2, betaal je €1386,- in de maand. Dit zijn top prijzen voor een kantoorruimte midden in het centrum van Almelo. Het is ook mogelijk om met de verhuurder in overleg een extra opbergruimte te huren, deze is achter het pand gelegen. 

Een nieuwe pantry en een intercom systeem

Het pand aan de Grotestraat in Almelo is pas geleden volledig gerenoveerd. Er is ook een nieuwe pantry toegevoegd aan beide ruimten die beschikken over voldoende opbergruimte. Ook is er zoals op de foto te zien een intercom systeem geïnstalleerd, hoe handig is dit? In beide kantoren zijn toiletunits en is er een goede klimaatinstallatie. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het pand is goed. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer is je toekomstige werkplek goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is maar 4 minuten lopen en het Centraal Station Almelo slechts 10 minuten. Met de auto is de bereikbaarheid ook goed, vanaf de snelweg rij je in 10 minuten naar het kantoorgebouw en kun je de auto vervolgens om de hoek parkeren. In het gezellige centrum van Almelo zijn vele koffiebarretjes, cafés en goede restaurants gevestigd, waaronder Restaurant Feijn, Nielz en Hap een echte aanrader! Mocht je in de pauze wat afleiding willen zoeken, dat is zeker mogelijk door alle winkels die in dezelfde straat aanwezig zijn.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Grotestraat in Almelo?

Ben jij enthousiast geworden over de kantoorruimten die je kunt huren aan de Grotestraat in Almelo? En de eventuele combinatie mogelijkheden? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, gratis en geheel vrijblijvend. 

Grotestraat 6 Grotestraat 6 Almelo Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!